Connect with us

STORY

Κουπί στο Βελιγράδι

Published

on

Η ομοσπονδία κωπηλασίας, ανακοίνωσε τους αθλητές που θα ταξιδεψουν στο Βελιγράδι για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 31 Μαΐου μέχρι και την 1η Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Επτά είναι τα ελληνικά πληρώματα και 13 οι αθλητές και πο αθλήτριες που στελεχώνουν την ελληνική αποστολή. Συνολικά θα λάβουν μέρος 659 αθλητές κι αθλήτριες από 36 χώρες της Ευρώπης.
Στην ελληνική αποστολή θα είναι και οι 4οι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου στην τετράκωπο Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου, που απείχαν το 2013 από τις διεθνείς αγωνιστικές δραστηριότητες. Μέλη της ελληνικής αποστολής είναι επίσης οι νικητές του φετινού παγκοσμίου Κυπέλλου στο Σίδνεϊ Λευτέρης Κόνσολας και Σπύρος Γιάνναρος όπως και η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2013 Κατερίνα Νικολαϊδου.
Η ελληνική αποστολή
Σκιφ ελαφρών βαρών (γυναικών): Κατερίνα Νικολαΐδου-ΝΟ Κατερίνης
Σκιφ ελαφρών βαρών (ανδρών): Παναγιώτης Μαγδανής-ΝΟ Λήμνου
Δίκωπος άνευ, ελεφρών βαρών (ανδρών): Γιώργος Κόνσολας-ΝΟ Σαλαμίνας, Νίκος Αφεντούλης-ΕΝΟΑ
Τετράκωπος άνευ (ανδρών): Διονύσης Αγγελόπουλος-ΝΑΣ, Γιάννης Τσίλης-ΝΟ Ιωαννίνων, Γιώργος Τζιάλλας-ΝΟ Ιωαννίνων, Γιάννης Χρήστου-ΝΟ Καστοριάς
Δίκωπος άνευ (ανδρών): Κωνσταντίνος Χρηστομάνος-ΝΟΒΑ, Αποστόλης Λαμπρίδης-ΝΟ Ιωαννίνων
Σκιφ (γυναικών): Ελένη Διαμάντη-ΝΟ Ιωαννίνων
Διπλό σκιφ ελαφρών βαρών (ανδρών): Λευτέρης Κόνσολας-ΝΟ Σαλαμίνας, Σπύρος Γιάνναρος-ΕΝΟΑ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/