Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Κύπελλο γυναικών: Όλα έτοιμα για τον πρώτο ημιτελικό

Published

on

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου γυναικών, όλα είναι έτοιμα στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών για το επίσημο σερβίς στο φάιναλ φορ.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Οι δύο ομάδες του πρώτου ημιτελικού, Ολυμπιακός ΣΦΠ και ΑΕΚ, βρίσκονται στο γήπεδο και ολοκληρώνουν την προθέρμανση τους προκειμένου να ριχτούν στην μάχη της πρόκρισης στον τελικό. Παρ’ όλο που η ΑΕΚ είναι το αουτσάιντερ του αγώνα αλλά φαίνεται έτοιμη να προσπαθήσει να κερδίσει έστω πολύτιμες εμπειρίες ενώ ο Ολυμπιακός με την σιγουριά του αήττητου εδώ και αρκετά χρόνια μπαίνει στον αγώνα με αυτοπεποίθηση.
Οι θέσεις του γηπέδου γεμίζουν με αρκετό κόσμο να αναμένει στην ουρά για την είσοδό του ενώ δεν λείπουν οι οπαδοί των δύο ομάδων με τον χώρο όμως να φαίνεται πως δεν θα είναι αρκετός για να στεγάσει όλους τους θεατές. Αξίζει να αναφερθεί η έντονη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίοι βρίσκονται σε όλες τις εισόδους, γύρω από το γήπεδο αλλά και εντός του γηπέδου με στόχο την ασφαλέστερη διεξαγωγή του κυπέλλου χωρίς προβλήματα και παρεκτροπές.
Ο πρώτος ημιτελικός ξεκινά στις 18:00 και μεταδίδεται από την ΕΡΤ Sports.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/