Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Λύγισε η Παπαμιχαήλ

Published

on

Έπεσε μαχόμενη η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία αποκλείστηκε στα προημιτελικά του τουρνουά ΜακΛάουντ Χελθ Φλόρενς Όπεν, χάνοντας από την πολύ πιο έμπειρη Σλοβένα Πέτρα Ράμπρε με 6-1, 6-3.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Η 21χρονη τενίστρια από την Πρέβεζα δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση στο αμερικανικό τουρνουά, καθώς η 34χρονη αντίπαλός της αποδείχθηκε τελικά αξεπέραστο εμπόδιο. Ωστόσο η Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι, αφού σημείωσε τέσσερις νίκες έχοντας και μία πρόκριση bye στον προηγούμενο γύρο, επί της 16χρονης Αμερικανίδας Τορνέιντο Αλίσια Μπλακ που δεν αγωνίστηκε. Έτσι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς από το 15χρονο φαινόμενο των ΗΠΑ που ακούει στο όνομα ΣιΣι Μπέλις, η οποία την είχε αποκλείσει την περασμένη εβδομάδα στα ημιτελικά του τουρνουά του Ροκ Χιλ, καθ’ οδόν για το τρόπαιο.

Πλέον η Παπαμιχαήλ στρέφει την προσοχή της στο ταμπλό του διπλού, εκεί όπου βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά με παρτενέρ τη Σλοβένα Νάστια Κόλαρ. Αντίπαλες του διδύμου στον αποψινό αγώνα θα είναι οι Αμερικανίδες Ντανιέλ Λάο και Κέρι Γουόνγκ. Μάλιστα, η Ελληνίδα τενίστρια θα προσπαθήσει να επαναλάβει το πρόσφατο κατόρθωμά της, αφού είχε φτάσει στον τελικό του διπλού και στο Ροκ Χιλ, με άλλη όμως συμπαίκτρια, την Τζανίνα Τόλγιαν από την Αυστρία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/