Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Μάστερ σεφ ο Τζίμπα

Published

on

Τρέμε Μαμαλάκη, τρέμε Όλιβερ, ο Τζίμπα έρχεται να καρφώσει με το… πηρούνι ως ο άλλος μάστερ σεφ!

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Στις 2 Αυγούστου ανακοίνωσε επισήμως την αποχώρηση του από την ενεργό δράση κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο στην σύγχρονη ιστορία του παγκοσμίου βόλεϊ. Ο Ζιλμπέρτο Γοδόι Φίλιο μετά από μια δεκαπενταετία όπου έλαμψε εντός αγωνιστικών χώρων φορώντας τη φανέλα με το Νο7 και το προσωνύμιο Τζίμπα, δεν έμεινε στο ένδοξο παρελθόν, αλλά από την πρώτη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια του φρόντισε να εκμεταλλευτεί την τρομερή δημοτικότητα που εξακολουθεί να έχει στο Βραζιλιάνικο κοινό.

Έτσι αρχικά ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Dancing With the Stars και κατόπιν την παρουσία του στην Χρυσή ομάδα των σχολιαστών του τηλεοπτικού σταθμού Globo που έχει ξεκινήσει μια ειδική εκπομπή αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (κι η Χρυσή ομάδα αποτελείται από Βραζιλιάνους Ολυμπιονίκες).
Χθες όμως το «χρυσό παιδί» του βραζιλιάνικου βόλεϊ, αποκάλυψε ένα νέο πρότζεκτ το οποίο ξάφνιασε τους πάντες καθώς θα είναι ο παρουσιαστής (και όχι μόνο) της διαδικτυακής εκπομπής μαγειρικής υπό τον τίτλο «Τζίμπα το καλό πιρούνι»!

«Η μαγειρική είναι σαν θεραπεία κι ένα από τα πράγματα που κάνω με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Κι έχοντας περάσει από πολλές χώρες η αλήθεια είναι ότι ο ουρανίσκος μου έχει απολαύσει φανταστικές γεύσεις. Θέλω λοιπόν να μοιραστώ μαζί με όλο τον κόσμο όλες αυτές τις εμπειρίες μου, αλλά και την περιέργεια μου να γεύομαι διάφορα πιάτα», είπε ο παλαίμαχος πλέον άσος ο οποίος φυσικά θα εμπλουτίζει την εκπομπή του με συμβουλές για υγιεινή διατροφή αποδεικνύοντας ότι εξακολουθεί να καρφώνει με το… πιρούνι.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον Βραζιλιάνο να μαγειρεύει, μπορούν να το κάνουν εδώ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/