Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία πρόσκληση έχει απομείνει για την Εθνική

Published

on

Δεκαπέντε χώρες κατέθεσαν αίτηση για τις τέσσερις wild cards που προσφέρει η FIBA για το παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ του 2014 στην Ισπανία όπως ανακοίνωσε σήμερα η παγκόσμια ομοσπονδία. Πιο συγκεκριμένα οι 15 χώρες είναι:
Αφρική: Νιγηρία.
Βόρεια και Νότια Αμερική: Βραζιλία, Καναδάς και Βενεζουέλα.
Ασία: Κίνα και Κατάρ.
Ευρώπη: Ελλάς, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Φινλανδία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία και Τουρκία.
Από αυτές τις 15 υποψήφιες χώρες, σίγουρες θα πρέπει να θεωρούνται η Βραζιλία και η Κίνα, ενώ πολύ μεγάλες πιθανότητες έχει και ο Καναδάς. Από εκεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες χώρες βρίσκονται με τον ίδιο παρονομαστή. Εννοείται πως το παρασκήνιο είναι αυτό που θα δουλέψει περισσότερο και ας έχει δώσει η FIBA τα κριτήρια που θα ληφθούν υπόψη για την επιλογή των τεσσάρων χωρών. Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, η Εθνική ομάδα το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός παγκοσμίου κυπέλλου και αυτό θα είναι άλλη μεγάλη ήττα για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ πάντως, ποντάρει στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με την παγκόσμια ομοσπονδία (σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή) και να πάρει η Εθνική την τέταρτη πρόσκληση, υπερισχύοντας της Ρωσίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/