Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Μαθήματα ιστορίας στον Κάτσε

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Μάθαμε, λοιπόν, από τον ίδιο τον Έργκις Κάτσε ότι τώρα… μαθαίνει την ιστορία της Αλβανίας. Η συνέντευξη του 20χρονου διεθνή Αλβανού μέσου, όμως, δημιούργησε πρόσθετα ερωτηματικά αντί να δώσει απαντήσεις σε όσα είχε προκαλέσει η φωτογραφία με την μπλούζα του UCK. Ο Κάτσε είπε ότι δεν γνώριζε τι ακριβώς σήμαινε το σύμβολο της μπλούζας επειδή τώρα μαθαίνει την ιστορία της χώρας του. Συμπέρασμα 1ο: Θεωρεί, λοιπόν, χώρα του την Αλβανία. Ερώτηση 1η:Μήπως μαθαίνει την ιστορία και μέσα από την μπλούζα; Ο Κάτσε είπε επίσης ότι στην Εθνική ομάδα της Αλβανίας του κάνουν πλάκα επειδή δεν ξέρει καλά τον Εθνικό Ύμνο της χώρας του. Συμπέρασμα 2ο: Ο Κάτσε μαθαίνει τον Εθνικό Ύμνο της Αλβανίας. Ερώτηση 2η: Μήπως η μπλούζα ήταν και μία αντίδραση για την πλάκα που του κάνουν οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα της Αλβανίας; Επαναλαμβάνω ότι ο Κάτσε τα έκανε χειρότερα με τη συνέντευξή του.

Το τηλέφωνο στον Ματζούρ
Την αποθέωση γνωρίζει σε καθημερινή βάση ο Γιάννης Ματζουράκης από φίλους και… εχθρούς. Όλοι τον θυμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής μετά από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Καλλονής στο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης. Ένα τηλεφώνημα, όμως, έφερε αγαλλίαση στην καρδιά του Ματζούρ. Έστω και αν αιφνιδιάστηκε όταν είδε τον αριθμό στην οθόνη του κινητού του. Έτριβε τα μάτια του για να πιστέψει ότι τον καλούσε ο άνθρωπος, ο παράγοντας που κάποτε απέφευγε να του απαντήσει στις συνεχείς κλήσεις του έμπειρου προπονητή, ο οποίος αναζητούσε απαντήσεις για την επαγγελματική σχέση τους, αλλά άκουγε διαρκώς τη γυναικεία φωνή που του έλεγε «η κλήση σας ροωθείται».

Ο φίλος και ο συμπαίκτης
«Φίλε, είναι τελειωμένος ο Δερμιτζάκης», με ενημέρωσε ένας φίλος με καλές διασυνδέσεις στο Ηράκλειο. Εύλογο το ερώτημα για τον επόμενο προπονητή του ΟΦΗ. «Παίζεται ένα παιχνίδι εξουσίας ανάμεσα στον Πουλινάκη και τον Μαχλά», μου εξήγησε. «Το καλοκαίρι πέρασε του Μάνθου με τον Δερμιτζάκη και τώρα ο Νικόλας θέλει να φέρει τον Νιόπλια. Έπαιξαν συμπαίκτες στον μεγάλο ΟΦΗ και η σχέση τους αντέχει στον χρόνο», συνέχισε την ενημέρωση με όλες τις λεπτομέρειες. Μέχρι που έφτασε στο… αλλά: «Ο Πουλινάκης, όμως, έχει άλλον στο μυαλό του. Τον δικό του φίλο από την εφηβεία, τον Νίκο Παπαδόπουλο». Ναι, τον παλιό παίκτη του ΟΦΗ, αλλά και του Άρη. Ποιος θα κρίνει την απόφαση; Ο… Ηρακλής! Ο Νύχταρης, ντε…

Ξάγρυπνος στον Πειραιά
Ποιο Σιάτλ Και ποιος Τομ Χανκς; Ο Πειραιάς κρατάει άγρυπνους όσους ασχολούνται με τον Ολυμπιακό και ειδικά τους προπονητές που περνάνε από τον ερυθρόλευκο πάγκο. «Σαβιόλα ή Μήτρογλου;», μονολογούσε όλο το βράδυ ο Μίτσελ. Μέχρι τις 12:30 συζητούσε ο Ισπανός τεχνικός για να βρει απάντηση στο δίλημμα. Μπορεί και να συνέχισε, αλλά εκείνη την ώρα έκλεισαν τα δικά μου μάτια και άφησε στη μέση όχι μόνο τον σχεδιασμό της 11άδας για τον αγώνα με την Παρί, αλλά και την υπόθεση του… αστυνόμου Μπέκα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/