Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

«Μας ικανοποιεί το αποτελέσματα των εκλογών»

Published

on

Απόλυτα ικανοποιμένος από τα αποτελέσματα των εκλογών της παγκόσμιας ομοσπονδίας της γυμναστικης, δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΓΟ.

Ο Σάκης Βασιλειάδης (στη φωτογραφία με τον απερχόμενο πρόεδρο Μπρούνο Γκράτι και τον νέο, Μορινάρι Γουατανάμπε) αναφέρθηκε στην εκπροσώπηση που θα έχει η ελληνική ομοσπονδία στη FIG έπειτα από την εκλογή της Αθανασούλας Λαμπροπούλου-Συροπούλου στο συμβούλιο. «Αυτό το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί απόλυτα, καθώς επιβεβαιώνει ότι η ελληνική Γυμναστική και τα στελέχη της χαίρουν μεγάλης εκτίμησης σε διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για άλλη μία δικαίωση των προσπαθειών μας».
Από την πλευρά της, η Λαμπροπούλου-Συροπούλου τόνισε: «Η ελληνική αντιπροσωπεία στο Τόκιο λειτούργησε ως μία δυνατή, καταπληκτική ομάδα, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ελληνική γυμναστική. Είναι μία αναγνώριση των επιτυχημένων διεθνών σχέσεων της διοίκησης της ΕΓΟ. Μέσα από το συμβούλιο της FIG, θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τις θέσεις μας και να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερο κύρος στον ελληνικό αθλητισμό».
Το συμβούλιο της FIG συνεδριάζει σε ετήσια βάση, κάθε Μάιο, αποτελώντας το όργανο που καλείται να επικυρώσει σημαντικές αποφάσεις, όπως αλλαγές στο σύστημα Ολυμπιακής πρόκρισης, τροποποιήσεις του πειθαρχικού κώδικα, ένταξη νέων χωρών – μελών στη FIG, κλπ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/