Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Μεγάλη μέρα σήμερα

Published

on

Με τον μικρό τελικό στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, ξεκίνησαν οι προσπάθειες της ελληνικής αποστολής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων νεανίδων. Το δίδυμο Δήμητρα Κουκλοτίδου και Παρασκευή Γιάννου (φωτογραφία) κατέλαβαν την πρώτη θέση και ακολουθούν οι συμμετοχές στους μεγάλους τελικούς.

Οι δυο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσαν στην έβδομη θέση τις προσπάθειες τους, σημειώνοντας χρόνο 8:24.66. Τη δεύτερη θέση στον μικρό τελικό κατέλαβε η ομάδα της Κίνας (8:26.07) και την τρίτη, η Δανία (8:26.40). Κουκλοτίδου και Γιάννου έδειξαν ότι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και η έβδομη θέση σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα συνιστά επιτυχία.

Λίγη ώρα αργότερα ξεκινούν τις προσπάθειες τους τα ελληνικά πληρώματα στους μεγάλους τελικούς. Στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου (13:15) το δίδυμο Κακούρης-Καραμήτρος. Στις 14:30 οι Αθανασίου, Λεμόνας, Παπασακελλαρίου και Βλάχος θα αγωνιστούν στην τετράκωπο. Θα ακολουθήσουν στις 15:15 οι Πέτρου-Ντούσκος στο διπλό σκιφ εφήβων και στις 15:30 στο διπλό σκιφ νεανίδων οι Αγγελοπούλοι και Ζέρβα. Την ελληνική παρουσία θα ολοκληρώσει η Σοφία Ασουμανάκη στις 16:15 η οποία διεκδικεί μετάλλιο στο σκιφ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/