Connect with us

STORY

Μεγάλωσε η παρέα

Published

on

Μία έκπληξη περίμενε τον Βύρωνα Κοκκαλάνη στο μακρινό Τσινγκτάο, όπου προετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα του παγκόσμιου κυπέλλου ιστιοπλοΐας, καθώς μαζί του στην κινεζική πόλη για τη διοργάνωση είναι πλέον και το χάλκινο, παγκόσμιο πλήρωμα της κατηγορίας 470 των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Μιλώντας αποκλειστικά στο Sportsfeed.gr, ο Έλληνας πρωταθλητής της ιστιοσανίδας RS:X τόνισε τη χαρά και την έκπληξή του για τη συνάντηση με τους διεθνείς συναθλητές του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προετοιμασία του για τους αγώνες: «Είναι εδώ και ο Παύλος Καγιαλής με τον Παναγιώτη Μάντη. Δεν το ήξερα πως θα έρθουν. Τους είδα για λίγο και δεν είπαμε πολλά, αφού είχανε δουλειές όπως και εγώ. Σήμερα ξεκουράστηκα λίγο από τις προπονήσεις. Η προπόνησή μου ήταν καλή όλες τις μέρες, μόνο που ο καιρός ήταν σήμερα κάπως πιο κρύος, γύρω στους 18 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο από αύριο (14.10) η θερμοκρασία ανεβαίνει, ενώ και ο άνεμος αναμένεται επίσης πιο ήπιος».

Από την πλευρά του, ο Παύλος Καγιαλής δήλωσε σχετικά: «Έχουμε έρθει και εμείς για το ISAF World Cup. Είμαστε τρεις μέρες εδώ ήδη και αύριο ξεκινάμε τις ιστιοδρομίες. Τα βρήκαμε όλα μια χαρά εδώ. Η οργάνωση είναι πολύ καλή και από ό,τι φαίνεται θα έχει και καλούς καιρούς! Όλα καλά, είδαμε και τον Βύρωνα. Μάλιστα βρήκαμε και αντιπάλους μας από το παγκόσμιο του Σανταντέρ, όπως τους Ισπανούς, τους Γάλλους και τους Ρώσους. Θα είναι καλός ο αγώνας, και ειδικά καθώς δεν έχουμε ξανατρέξει εδώ».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/