Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μεταγραφή στο Λουξεμβούργο

Published

on

Ο πίβοτ της Εθνικής ομάδας χάντμπολ και του Ποσειδώνα Λουτρακίου, Τάσος Παπαδιονυσίου, ανοίγει φτερά για το εξωτερικό, καθώς συμφώνησε με την Kaerjeng του Λουξεμβούργου για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Ο Παπαδιονυσίου αποδέχθηκε την προσφορά που του έγινε από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο Κώστας Γιαννόπουλος και μετά τις αγώνες της Εθνικής με την Κύπρο θα αναχωρήσει για το Λουξεμβούργο ώστε να ενσωματωθεί.

«Ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου στο εξωτερικό. Το γεγονός ότι θα είμαι μαζί με τον Κώστα σε μία ομάδα με καλές συνθήκες και οργάνωση μέτρησε στην απόφασή μου», δήλωσε ο διεθνής πίβοτ στο Sportsfeed.gr.

Άξια αναφοράς είναι και η στάση των ανθρώπων του Ποσειδώνα Λουτρακίου, που αποδέχθηκαν την απόφασή του αθλητή και δεν στάθηκαν εμπόδιο σε αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί στην καριέρα του, παρόλο που είναι σε εξέλιξη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Άλλωστε και ο ίδιος ο Παπαδιονυσίου είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή ότι εξετάζει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/