Connect with us

EDITORIAL

Μιζέρια απειλεί την ΑΕΚ

Published

on

Έγραψε ιστορία ο ΑΟ Περιστερίου, διότι προκάλεσε την πρώτη γκέλα της ΑΕΚ στη Γ΄’ Εθνική. Για το 0-0 στο «Ελ Πάσο», βέβαια, ευθύνεται και η διαιτητική τριάδα, η οποία διεκδίκησε το δικό της πεντάλεπτο δημοσιότητας. Ενδεχομένως να ήθελε να στείλει και μήνυμα ότι αποτάσσεται την Ένωση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι και τα σφάλματα της διαιτησίας. Στην ΑΕΚ έπρεπε να το γνωρίζουν. Αλλά από το απόγευμα του Σαββάτου οι κιτρινόμαυροι το έριξαν στην κλάψα. Με πρώτο τον Τραϊανό Δέλλα.
«Διεκδίκησαν το δικό τους λεπτό δημοσιότητας», υποστήριξε ο προπονητής της ΑΕΚ για τον διαιτητή και τους βοηθούς του. Σύμφωνοι! Αλλά δεν μπορεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις ο Δέλλας. Απαγορεύεται. Τόσο για τη δική του ιστορία στα γήπεδα, όσο και για την ομάδα που εκπροσωπεί. Δεν μπορεί να δουλεύεις στην ΑΕΚ, να παίζεις στη Γ’ Εθνική με τον Μανδραϊκό, τη Θύελλα Ραφήνας, τον Ερμή Ζωνιανών και να τα βάζεις με τους διαιτητές μετά από μία απώλεια βαθμών. Απαγορεύεται να το ρίχνεις στην κλάψα διότι το «Κ» παραπέμπει στην Κωνσταντινούπολη. Όχι στη μιζέρια και την γκρίνια.

Μεγάλη ομάδα γίνεσαι όταν ξεπερνάς τα εμπόδια. Όταν πείθεις τον κόσμο πως κοιτάς στα μάτια τους κορυφαίους. Όταν ασχολείσαι με τον κάθε Βούτσια ή Βουτσά στέλνεις το μήνυμα του αδύναμου. Ανοίγεις την όρεξη στον επόμενο διαιτητή για να σε φρενάρει και έτσι να εξασφαλίσει… 10λεπτο δημοσιότητας αυτή τη φορά. Η ΑΕΚ κληρονόμησε και άλλη ασθένεια στο «Ελ Πάσο». Τη συμπεριφορά των οπαδών της που απέδειξαν ότι «τίποτα δεν έχει αλλάξει, τίποτα δεν είναι όπως παλιά».

Το πρόβλημα, την ασθένεια του παρελθόντος ανέδειξε στο Facebook ο Πάνος. Ένας από εκείνους που έχουν γράψει τα περισσότερα χιλιόμετρα δίπλα στην ΑΕΚ. «ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ(ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Γ… ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΤΑΓΑΤΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Η ΑΛΛΑ ΑΡ… ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΦΑΠΑ ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΑΕΙ Γ… ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΑΛ… Ε ΜΑΛ…», έγραψε και για ευνόητους λόγους άλλαξα τις βαριές εκφράσεις.

Αν οι οπαδοί της ΑΕΚ και τα στελέχη της δεν καταλάβουν πού βρίσκονται, τότε όσα γήπεδα και αν φτιαχτούν, η μιζέρια και η κλάψα θα πλακώσει τα φτερά του «δικέφαλου» και θα του απαγορέψει το πέταγμα προς την κορυφή. Το «ερχόμαστε» θα γίνει εφιάλτης διότι θα παραπέμπει σε δρομείς που τρέχουν, αλλά ποτέ δεν φτάνουν στον τερματισμό τους… Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι, τόσο το καλύτερο για την ΑΕΚ. Όσο πιο γρήγορα κόψουν την κλάψα, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει η απογείωση για την κορυφή. Όσο πιο γρήγορα σταματήσουν οι βλάκες να πετούν μπουκάλια, τότε πιο σύντομα οι 4.000 θα γίνουν 14.000!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/