Connect with us

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΓΓΑ

Μοίρασε χρήματα και υποσχέσεις στη Ναύπακτο ο Βασιλειάδης

Published

on

Έργα στη Ναύπακτο ανακοίνωσαν ο Γιώργος Βασιλειάδης και Ιούλιος Συναδινός κατά την επίσκεψή τους στο επίνειο της Αιτωλοακαρνανίας.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, ωστόσο, πήγε ακόμα πιο μακριά και υποσχέθηκε αύξηση στις επιχορηγήσεις των Ομοσπονδιών και περισσότερα χρήματα για τις αθλητικές υποδομές μέσα από την εξασφάλιση νέων κονδυλίων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τον αθλητισμό, ταυτόχρονα με την αύξηση της χρηματοδότησης για τις ομοσπονδίες και τις αθλητικές υποδομές. «Το μεσοπρόθεσμο προβλέπει 3 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον για τις ομοσπονδίες και περίπου τόσα και για τα εθνικά μας στάδια. Μέσα σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας καταφέραμε κάθε χρόνο, να έχουμε μια σταθερή αύξηση της χρηματοδότησης της τάξεως του 10%. Νομίζω του χρόνου θα έχουμε τη δυνατότητα να το πάμε και λίγο παραπάνω, αλλά και πάλι δεν θα πρέπει ούτε να ξεφύγουμε, ούτε να ξεχάσουμε τι περάσαμε, αλλά και το που θέλουμε να πάμε. Επιβάλλεται η σύμπραξη όλων, της κεντρικής κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των τοπικών φορέων για να κάνουμε ένα σοβαρό προγραμματισμό και να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Δεν πρέπει ούτε ένα ευρώ να πάει χαμένο, χωρίς να ξέρουμε για ποιο λόγο το σπαταλάμε και τι θέλουμε να πετύχουμε με αυτό», τόνισε ο Βασιλειάδης.
Η συζήτηση της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού με τον δήμαρχο Ναυπακτίας, Παναγιώτη Λουκόπουλο επικεντρώθηκε στο «Παπαχαραλάμπειο» Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου, καθώς αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης με εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, ενώ τρέχει η διαδικασία δημοπράτησης η τοποθέτηση ταρτάν και η αποκατάσταση του μαντρότοιχου περίφραξης. Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης έθεσαν υπόψη των Βασιλειάδη – Συναδινού μία μελέτη για αποδυτήρια, τα οποία έχει ανάγκη το στάδιο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/