Connect with us

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Μπροστά σε δύο στόχους

Published

on

To παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών του Αλμάτι πλησιάζει και η Κωνσταντίνα Μπεντέλη μοιράζεται τις σκέψεις της με το Sportsfeed.gr

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Η Μπεντέλη προετοιμάζεται μαζί με την υπόλοιπη Εθνική ομάδα στον Άγιο Κοσμά, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζακστάν (8-16 Νοεμβρίου) και μαζί με την Αθανασιάδου θα είναι οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στις γυναίκες, στην κατηγορία των 58 κιλών.

«Η προετοιμασία κυλά καλά και έχουμε πάρα πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Πρωί και απόγευμα κάνουμε δίωρες προπονήσεις και όσο πλησιάζει ο καιρός για το παγκόσμιο ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας. Συγκεντρωνόμαστε όλο και περισσότερο στο στόχο», δήλωσε αρχικά η αθλήτρια του Υπερίωνα Τούμπας.

«Ο στόχος στο παγκόσμιο είναι η καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να ανεβάσω τα ατομικά μου ρεκόρ. Θα είναι ιδανικό αν καταφέρω να πάω στα 105 κιλά στο ζετέ, από τα 97 που έχω τώρα ως καλύτερη επίδοση. Για θέση δεν μπορούμε να μιλάμε, εξαρτάται και από το πώς θα πάει ο αγώνας», σχολίασε η 21χρονη αρσιβαρίστρια στο Sportsfeed.gr και πρόσθεσε ότι «αυτό το παγκόσμιο είναι πολύ σημαντικό διότι μετράει η βαθμολογία για τις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς είναι ένα όνειρο, δύσκολο μεν, αλλά όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για την Μπεντέλη οι υποχρεώσεις δεν σταματούν στο παγκόσμιο του Καζακστάν, καθώς αμέσως μετά ακολουθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην Κύπρο, όπου ο πήχης μπαίνει ψηλά, όπως πολύ απλά και ξεκάθαρα λέει η ίδια: «Στο ευρωπαϊκό ο στόχος είναι το μετάλλιο».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/