Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Νέα πρόσωπα στην ΟΧΕ

Published

on

Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της 12ης Οκτωβρίου στην ομοσπονδία χάντμπολ και στο ενιαίο ψηφοδέλτιο θα γίνει μια σχετική ανανέωση.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportsfeed, μεταξύ των υποψηφίων τα νέα πρόσωπα αναμένεται να είναι οι παλιοί αθλητές Ιάκωβος Μανές, Μπάμπης Χατζηαθανασίου, Μπάμπης Προδρομίδης, καθώς και οι Απόστολος Πετρίδης, Άγγελος Μαυρίδης, Στέργιος Διαμάντης, Παναγιώτης Μπεκιάρης, Ανδρέας Μούκιος, Γιώτης Κουρτσιλίδης, όπως και ο κ. Σπυρόπουλος από τη ΧΑΝΘ. Στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να συμπεριληφθούν και αρκετές γυναίκες από την Αθήνα και την περιφέρεια.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δεν θα είναι υποψήφιος ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας Παντελής Χατζηιωάννου, ενώ όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων από την ΟΧΕ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/