Connect with us

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Νίκησαν και τον καιρό

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία, παρά την καταρρακτώδη βροχή και τους ισχυρούς ανέμους που επικρατούσαν, ολοκληρώθηκε στο Ρέθυμνο το πανελλήνιο πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της σκοπευτικής ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ).

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Ούτε ο καιρός δεν μπόρεσε να σταματήσει τη διεξαγωγή των αγώνων στην κρητική πόλη, αν και κάποια στιγμή οι άνεμοι έφτασαν ακόμη και τα 10 μποφόρ, ενώ υπήρχε πάντοτε ο κίνδυνος της αναβολής. Οι συμμετοχές των αθλητών ανήλθαν σε 150, με την παρουσία σκοπευτών και από ξενες χώρες, όπως τη Ρωσία, τη Σερβία και τη Βουλγαρία.

Στα αξιοσημείωτα του διημέρου ήταν οι επιδόσεις των Κρητικών αθλητών, που κατέκτησαν πολλές νίκες σε όλες τις κατηγορίες. Όσον αφορά την παρουσία θεατών, αυτή δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη καθώς πέρα από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, το ιδιόμορφο, ανοιχτό πεδίο στο οποίο διεξάγονται οι αγώνες δεν επιτρέπει την παρουσία κόσμου χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (προστατευτικά γυαλιά και ακουστικά).

Tα αποτελέσματα των αγώνων
Αποτελέσματα_Crete_Through_The_Ages_-_Nationals_Handgun_2014 (1)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/