Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Να δέσει η Εθνική»

Published

on

Την Παρασκευή ξεκινά η προετοιμασία της Εθνική ομάδα χάντμπολ ενόψει των αγώνων με την Κύπρο και ο Θοδωρής Ευαγγελίδης στάθηκε στα αρκετά νέα πρόσωπα.

«Έχουμε μπροστά μας μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια με την Κύπρο και το Βέλγιο. Σίγουρα είναι ένας όμιλος που πρέπει να προσέξουμε και να είμαστε σοβαροί. Με την Κύπρο τα παιχνίδια είναι πάντα ντέρμπι»,σχολίασε αρχικά ο αριστερό ίντερ της γερμανικής Σβέριν στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και στάθηκε στην ανανέωση που γίνεται στην Εθνική: «Κάνουμε μία καινούργια αρχή με πολλούς καινούργιους παίκτες. Χρέος μας είναι να υποδεχθούμε τα νέα παιδιά και να τα βάλουμε στο κλίμα της Εθνικής και όλοι μαζί να δουλέψουμε για να δέσει η ομάδα, ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σίγουρα υπάρχει διάθεση και αυτό θα φανεί και στο γήπεδο. Θα θέλαμε να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο στην όμορφη και πάντα φιλόξενη Πάτρα».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/