Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Να περάσει ο επόμενος

Published

on

Μία ακόμα εύκολη νίκη σημείωσε η Εθνική ομάδα όλο Νέων Γυναικών στην Όστια της Ιταλίας. Η ελληνική ομάδα επικράτησε με 16-4 της Σλοβακίας στη δεύτερη μέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Η ανωτερότητα της Εθνικής μας φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού, καθώς το σκορ του ημιχρόνου ήταν 8-1 και το μόνο που δεν μπορούσε να προβλεφθεί ήταν η έκταση του σκορ στο φινάλε. Η Σλοβακία δεν μπορούσε να απειλήσει το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που έδειξε καλά στοιχεία τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Επόμενος και τελευταίος αντίπαλος της Ελλάδας στη φάση των ομίλων είναι η Πορτογαλία αύριο στις 18:30, το τρία στα τρία είναι η πιο πιθανή εξέλιξη, που θα δώσει την απευθείας πρόκριση στην οχτάδα.
Τα οκτάλεπτα 4-1, 4-0, 5-1, 3-2
Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης) Πλευρίτου Ελ. 4, Χαραλαμπίδου Ι. 2, Χυδηριώτη 2, Καλογεράκου 2, Χαραλαμπίδου Στ. 2, Πλευρίτου Βασ. 1, Ξενάκη 1, Ελευθεριάδου 1, Σώρα 1.

Βαθμολογία
01. Ελλάδα 6
02. Σλοβακία 3
03. Μ. Βρετανία 3
04. Πορτογαλία 0

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/