Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ξανασμίγουν οι Σερ

Published

on

Το κορυφαίο ανδρικό κωπηλατικό δίδυμο της Βρετανίας, αποτελούμενο από τους Σερ Στιβ Ρέντγκρεϊβ και Σερ Μάθιου Πίνσεντ, θα αγωνιστεί και πάλι μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, σε ένα συγκινητικό, όσο και ιδιαίτερο αθλητικό comeback.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Οι τρεις συνεχόμενες φορές χρυσοί Ολυμπιονίκες, μεταξύ 1992 και 2000, αλλά και κάτοχοι συνολικά δέκα Ολυμπιακών μεταλλίων μεταξύ τους (έξι ο Ρέντγκρεϊβ και τέσσερα ο Πίνσεντ), θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους στη διεθνή ρεγκάτα Τσαρλς της Βοστώνης στις ΗΠΑ, αγωνιζόμενοι σε μία οκτάκωπο βετεράνων Βρετανών κωπηλατών, που θα εκπροσωπήσουν τον κωπηλατικό σύλλογο Μόλσεϊ.

Η τελευταία φορά που ο Ρέντγκρεϊβ, 52 ετών σήμερα, και ο Πίνσεντ, 44, είχαν κωπηλατήσει στην ίδια βάρκα, ήταν το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, όταν και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου.

«Είμαι αληθινά ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη ρεγκάτα Τσαρλς. Το να κωπηλατήσω ξανά με τον Ματ είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Στο τέλος της ημέρας πρόκειται για μερικά… γερασμένα αγόρια που ξαναμπαίνουν στη βάρκα και διασκεδάζουν. Αυτό θα πρέπει άλλωστε να είναι και το νόημα», δήλωσε χαρούμενος ο Ρέντγκρεϊβ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/