Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Ξεκίνημα με νίκη για τον Γκιώνη

Published

on

Πολύ καλή αρχή έκανε στο τσάμπιονς λιγκ της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο Παναγιώτης Γκιώνης, αγωνιζόμενος με τη νέα του ομάδα, τη Μπογκόρια Πολωνίας. Αντιθέτως, με το αριστερό ξεκίνησε ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και η γαλλική Ενεμπόν.

Η πολωνική ομάδα κατέβαλλε στην έδρα της με 3-0 την τσεχική Οστράβα, με τον Γκιώνη να σημειώνει δύσκολη νίκη. Ο Έλληνας πρωταθλητής (νούμερο 11 στην τρέχουσα ευρωπαϊκή κατάταξη), που τοποθετήθηκε στη θέση 1, συνάντησε μεγάλες δυσκολίες μέχρι να κάμψει την αντίσταση του πρώην πρωταθλητή Ευρώπης στο διπλό μεικτό Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς (Νο 45). Είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2 σετ και στο 4ο επικράτησε οριακά. Στο 5ο είχε περισσότερες δυνάμεις από τον Σέρβο, που διαθέτει πολύ καλή τεχνική, δημιούργησε διαφορά από την αρχή και την κράτησε. Τον Γκιώνη πλαισίωσαν δύο εν ενεργεία διεθνείς, ο Γκάο Νινγκ από τη Σιγκαπούρη και ο Ντανιέλ Γκόρακ από την Πολωνία, οι οποίοι νίκησαν χωρίς να χάσουν σετ στα ατομικά τους παιχνίδια.
Στο Σααρμπρίκεν η τοπική ομάδα απέδειξε ότι έχει πιο δυνατή τριάδα από την Ενεμπόν φτάνοντας στο 3-0 χάνοντας μόλις δύο επί μέρους σετ. Ο Κρεάνγκα τοποθετήθηκε 3ος στη σειρά και αντιμετώπισε τον Πορτογάλο Τιάγκο Απολόνια, πρωταθλητή Ευρώπης του 2014 στο ομαδικό ανδρών (Νο5). Έκανε κακό ξεκίνημα και παρότι βελτίωσε στη συνέχεια την αγωνιστική του εικόνα δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και κάμφθηκε με 3-0 σετ. Ο Τσεν Τσίεν Αν από την Ταϊπέι και ο Άγγλος Λίαμ Πίτσφορντ, που έκανε την πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση με την Ενεμπόν, πήραν τα δύο σετ, αλλά υστέρησαν στα κρίσιμα σημεία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/