Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ξεκίνημα με 2 τελικούς

Published

on

Εξαιρετικά ξεκίνησε η μέρα για την ελληνική κωπηλασία. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που διεξάγεται στο Αμβούργο , τα πληρώματα της τετράκωπου και της δίκωπου προκρίθηκαν στους αυριανούς τελικούς.

Στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχο το δίδυμο των Νίκου Κακούρη και Θωμά Καραμήτρου τερμάτισε στην τρίτη θέση του ημιτελικού με χρόνο 7:09.95 (ο πέμπτος καλύτερος) και θα αγωνιστεί στον αυριανό τελικό στις 13:15 το πρωί. Το ελληνικό πλήρωμα θα αγωνιστεί με αντίπαλους την Τσεχία, Νότια Αφρική, Ρουμανία, Αυστρία και Γερμανία.

Στη δεύτερη ελληνική συμμετοχή της ημέρας, η τετράκωπος (φωτογραφία) με τους Χάρη Αθανασίου, Κωνσταντίνο Λεμονά, Γιώργο Παπασακελλαρίου και Νίκο Βλάχο έκανε φοβερή κούρσα, ιδίως στα τελευταία 500μ. και κατάφερε να περάσει στον τελικό ως τρίτη αν και σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν στην πέμπτη θέση. Το ελληνικό πλήρωμα έκανε χρόνο 6:26.84 (ο τέταρτος καλύτερος) και στον αυριανό τελικό στις 14:30 το πρωί θα αντιμετωπίσει τις Γερμανία, Κροατία, Ιταλία, Ρουμανία και Ισπανία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/