Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ξεκίνησε η Μπελιμπασάκη

Published

on

Από την Σητεία ξεκινάει η χρονιά για την Μαρία Μπελιμπασάκη, που μετά την υψηλών απαιτήσεων σεζόν έχει ήδη βάλει στόχους για την επόμενη.

του Τόλη Λελεκίδη

Η αθλήτρια του Μιχάλη Γωνιωτάκη ξεκίνησε σε χαλαρούς ρυθμούς την προετοιμασία της για το 2015, εκεί όπου ξεχωρίζει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο, αλλά και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, το οποίο θα γίνει στο Ηράκλειο και έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη. Προπονητής και αθλήτρια θα περάσουν το πρώτο μέρος της προετοιμασίας στην Κρήτη και στη συνέχεια θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον δεύτερο κύκλο της χειμερινής περιόδου.
Η Μπελιμπασάκη όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα στηρίξει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνου μαστού «Αλμα ζωής» και θα είναι παρούσα στον αγώνα, που θα γίνει την Κυριακή (28/9) στο Ζάππειο. Μάλιστα η 23χρονη θα δώσει την εκκίνηση στα 5χλμ. Η Μπελιμπασάκη συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία του συλλόγου κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/