Connect with us

STORY

Οι ελληνικές συμμετοχές στο Μαραθώνιο

Published

on

Καλές συμμετοχές θα υπάρχουν στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου, το οποίο θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου, παράλληλα με τον μαραθώνιο της Αθήνας.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής, στην εκκίνηση θα πάρουν μέρος, οι κορυφαίοι αθλητές του επίπονου αγωνίσματος. Στους άνδρες η «μάχη» θα επικεντρωθεί ανάμεσα στον περσινό νικητή Χριστόφορο Μερούση, τον πρωταθλητή του 2012 Μιχάλη Παρμάκη, τον δεύτερο το 2013 Κώστα Πούλιο και τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο, δύο φορές πρώτο το 2009 και το 2011.
Στις γυναίκες η Μάγδα Γαζέα θα επιδιώξει να κάνει τρεις τις διαδοχικές νίκες στην κλασική διαδρομή, με βασική αντίπαλη τη δυνατή φέτος Σοφία Ρήγα, που θα προσπαθήσει με τη σειρά της να πετύχε τη δεύτερη νίκη της, μετά το 2011. Στον αγώνα θα πάρει μέρος η δεύτερη το 2012 και 2013 Ντενίζ Δημάκη. Ντεμπούτο στο μαραθώνιο θα κάνει η Ουρανία Ρεμπούλη.

Οι ελληνικές συμμετοχές
Οι-ελληνικές-συμμετοχές.xls

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/