Connect with us

ΙΠΠΑΣΙΑ

Οι πρώτοι για το Ρίο

Published

on

Δύο χρόνια πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, έχουμε επίσημα τις τρεις πρώτες προκρίσεις. Η ιππασία είναι το πρώτο άθλημα που τσέκαρε εισιτήρια και οι Γερμανία, Βρετανία και Ολλανδία οι πρώτες χώρες που προκρίθηκαν.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιππασίας που διεξάγεται στη Νορμανδία της Γαλλίας, η Γερμανία κέρδισε το ομαδικό στο ντρεσάζ με την ομάδα της Βρετανίας να είναι δεύτερη και την Ολλανδία τρίτη. Αυτές οι τρεις χώρες, είναι οι πρώτες από όλες όσες συμμετέχουν στο Ολυμπιακό κίνημα, οι οποίες προκρίθηκαν στους Αγώνες του Ρίο. Οι ίδιες τρεις χώρες ήταν και στο βάθρο των Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Και αν οι τρεις πρώτες ομάδες επισημοποιήθηκαν, ακόμα δεν έχει υπάρξει όνομα αθλητή ή αθλήτριες που να έχει προκριθεί στους Αγώνες. Για τα περισσότερα αθλήματα, η χρονιά πρόκρισης είναι το 2016 και για κάποια το 2015. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε από τώρα για προκρίσεις αθλητών. Φυσικά υπάρχουν οι σούπερ σταρ των οποίων η παρουσία στους Αγώνες θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/