Connect with us

STORY

Οι 3 ευχές του Μουρίνιο

Published

on

Κακομαθημένος, υπερόπτης, φιλοχρήματος και εγωιστής. Χαρακτηρισμοί που συνοδεύουν το Χοσέ Μουρίνιο από την εποχή που ήταν προπονητής στην Πόρτο. Που και που όμως, ο “Special One” αποφασίζει να δείξει και ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Σήμερα ήταν μία από αυτές τις στιγμές. Η επόμενη ίσως αργήσει πολύ να έρθει.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδυκτιακό Football Overload Tv, εμφανίστηκε χαλαρός και με διάθεση ιδιαίτερα ευχάριστη, όπως τότε που κέρδιζε τους τίτλους στο Τσάμπιονς λιγκ. Διαρκώς χαμογελαστός και ανοιχτός σε κάθε ερώτηση.
Εκεί που ξάφνιασε ήταν όταν ρωτήθηκε τί θα έκανε αν διέθετε τρεις ευχές. “Αυτή τη στιγμή, θα ευχόμουν να θεραπευτεί από τον καρκίνο ο Τίτο Βιλανόβα, να γίνει καλά ο Νέλσον Μαντέλα και να ανακουφιστεί από τα προβλήματα υγείας όλος ο πλανήτης” ήταν η απάντηση του προπονητή της Τσέλσι που για πρώτη φορά δεν κυριάρχησε το “Εγώ” του σε μία πρόταση.

“Τα προβλήματα υγείας είναι ένα θέμα που δε με αφήνει αδιάφορο και έχω στεναχωρεθεί με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό” δήλωσε, τόνιζοντας πως το επάγγελμα του προπονητή είναι ιδιαίτερα αγχωτικό και μπορεί να οδηγήσει σε άλλα προβλήματα από την καθημερινή πίεση που ασκείται. Πως χαλαρώνει ο ίδιος από το άγχος; “Είμαι πάρα πολύ μεγάλος θαυμαστής του Μπράιαν Άνταμς. Μπορώ να τον ακούω για ώρες ατελείωτες και να μην τον χορταίνω. Όπως επίσης μου αρέσει και ο Στινγκ”, ήταν η απάντηση του “Special One” αγνοώντας ίσως πως τα τελευταία χρόνια, ο Μπράιαν Άνταμς έχει αλλάξει επάγγελμα και έχει εξελιχθεί σε έναν ιδιαίτερα πετυχημένο φωτογράφο.

Όσο για το πως φαντάζεται τον ευατό του, σε πέντε χρόνια από τώρα: “Θα είμαι προπονητής της Τσέλσι και θα προσφέρω στο κλαμπ αυτό για το οποίο με πληρώνει” δήλωσε ο Μουρίνο, ελπίζοντας να αλλάξεις τη συνήθεια του Αμπράμοβιτς να απολύει τους προπονητές του.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/