Connect with us

ΒΟΛΕΪ

ΟΚ η ΜΕΝΤ, ναι μεν αλλά οι διαιτητές

Published

on

Η παραμονή της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της Volleyleague (λιγκ καπ) έκρυβε ειδήσεις. Για την ακρίβεια ευχάριστες ειδήσεις ως επί το πλείστον.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η πρώτη αφορά το μεγάλο ερωτηματικό που ακούει στο όνομα ΜΕΝΤ, με την ομάδα της Τούμπας να καταθέτει σήμερα νωρίς το μεσημέρι τον φάκελο στην ΕΕΑ και ο πρώτος έλεγχος να δείχνει ότι όλα είναι τακτοποιημένα.
Η τυπική έκδοση του πιστοποιητικού θα ανακοινωθεί αύριο λίγο μετά τις 12:00 οπότε και ξεκινάει η συνεδρίαση της επιτροπής, με την Volleyleague να είναι στην γραμμή εκκίνησης με 12 ομάδες (σε αντίθεση με την Α1 γυναικών που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί με 11 ομάδες).

Η δεύτερη είδηση αφορά τους διαιτητές, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση τα νέα είναι 50-50. Ξεκινώντας από το καλό κομμάτι, οι διαιτητές θα διευθύνουν κανονικά τους αγώνες του λιγκ καπ, οι τέσσερις όμιλοι του οποίου ξεκινούν αύριο το βράδυ.
Οι διαιτητές δεν θα πάρουν αμοιβή για τους συγκεκριμένους αγώνες όπως και πέρσι, ωστόσο το μήνυμα που εστάλη στην ΕΣΑΠ ήταν ξεκάθαρο: Αν το μεσημέρι της Δευτέρας δεν πάρουμε έγγραφες διαβεβαιώσεις για τον τρόπο αποπληρωμής των περσινών οφειλομένων, αλλά των χρημάτων της φετινής σεζόν, τότε το πρωτάθλημα (που μετά την προηγούμενη αναβολή του έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 25/10) δεν θα ξεκινήσει.

Σημαντική λεπτομέρεια; Η ΕΣΑΠ εδώ και μέρες έχει αποσύρει την πρόταση περί μείωσης 30%, διατηρώντας τις αμοιβές στα περσινά επίπεδα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/