Connect with us

ΝΑΝΖΙΝ 2014

Ολυμπιονίκης ο Προδανάς

Published

on

Ακόμα έναν Ολυμπιονίκη πρόσθεσε στη λίστα η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Νανζίν. Ο Αλέξης Προδανάς κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό της σφυροβολίας με την παρουσία του στο Νανζίν να κρίνεται επιτυχημένη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνηση τον αγώνα με βολή στα 67.02μ. Ακολούθησε μία ακύρη και στις δύο τελευταίες του βολές, ο Προδανάς έριξε στα 71.68μ. και στα 71.71μ. καταλαμβάνοντας τελική την 7η θέση. Νικήτης ήταν ο Ουκρανός Χλιμπ Πισκούνοφ με βολή στα 82.65μ., δεύτερος ο Ούγγρος Μπενς Χάλαζ με 81.90μ. και τρίτος ο Αιγύπτιος Αχμέντ Γιουσέφ με βολή στα 78.59μ.
Στον μικρό τελικο της σφυροβολίας των κορασίδων, με βολή στα 57.20μ. η Έφη Καραστογιάννη κατέλαβε την 5η θέση και συνολικά 13η.

Ιστιοπλοΐα
Με την ιστιοδρομία των μεταλλίων ολοκληρώθηκε τελικά ο αγώνας της κατηγορίας Byte CII. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατέλαβε τελικά την 21η θέση μεταξύ 30 αθλητών που συμμετείχαν. Νικητής ήταν ο Μαλαισιάνος Ασρί Αζμάν, στη δεύτερη θέση κατετάγει ο Αμερικανός Χένρι Μάρσαλ και το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στον Αυστραλό Τομ Κλιντς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/