Connect with us

TOP

Οριστικά πρώτος ο Ολυμπιακός

Published

on

Η ομάδα πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού, επικράτησε στο Λαιμό επί της Βουλιαγμένης 10-8 και εξασφάλισε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του ΝΟΒ προσπάθησε να φτάσει στη νίκη και ξεκίνησε καλά τον αγώνα προηγούμενη 2-1 στον πρώτο οκτάλεπτο. Στη δεύτερη περίοδο ωστόσο, ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεση για να ανατρέψει το σκορ και να κλείσει το πρώτο ημίχρονο στο συν ένα μέ δυο γκολ της Ασημάκη και ένα πέναλτι της Έμολο.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πιέστηκε και κάποια στιμγή η Βουλιαγμένη κατάφερε να κάνει το 5-5 στην τρίτη περίοδο η οποία ολοκληρώθηκε με το οριακό 6-7. Με δύο γκολ της Ελευθερίας Πλευρίτου στο τελευταίο οκτάλεπτο διαμορφώθηκε το 7-9 για για την ομάδα του Πειραιά και στο φινάλε της αναμέτρησης η Ελευθεριάδου πέτυχε το γκολ του αγώνα, ξεφεύγοντας εκπληκτικά από την άμυνα της αντιπάλου, για το τελικό 10-8.
Οκτάλεπτα 2-1, 1-3, 3-3, 2-3
ΒΟΥΛΙΑΓΜΈΝΗ (Καμμένου) Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Ι. Μαυρωτά 1, Πάτρα, Κούλχαας 3, Διαμαντοπούλου 1, Μουστακαρία, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Π. Νίνου, Ε. Νίνου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης) Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά , Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού.

Πρώτη απώλεια για τη Γλυφάδα
Στον αγώνα που διεξήχθει στο Χαλάνδρι ανάμεσα στο Νηρέα και τον ΑΝΟ Γλυφάδας, σημείωθηκε ισοπαλία 9-9, με την ομάδα των νοτίων προαστίων να έχει την πρώτη βαθμολογική απώλεια.
Η ομάδα του Χαλανδρίου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με δύο τέρματα στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου (4-2).
Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ανέβασε την απόδοσή του και μείωσε σταδιακά την διαφορά, ισοφαρίζοντας και παίρνοντας μάλιστα και προβάδισμα λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης (8-9), όμως η Παπατριανταφύλλου με το τέταρτο προσωπικό της γκολ, ισοφάρισε γράφοντας το τελικό 9-9.
Οκτάλεπτα 4-2, 2-3, 1-1, 2-3
ΝΗΡΕΑΣ (Καραγιάννη) Ν. Στρατάκου, Τετζαλίδου 2, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου 4, Τριχά, Μαστρόκαλου, Μαυρέλου 1, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 2, Εξαρχάκου, Αγγελίδη, Οικονομίδη, Α. Στρατάκου, Κονταλέξη.
ΓΛΥΦΑΔΑ (Πιρπιρής) Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 3, Κολιτσοπούλου, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Α. Παπαναστασίου, Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Κολτσίδα 1, Δ. Παπαναστασίου 1, Ντάσιου, Καρύτσα, Κοντονή, Γιαννοπούλου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/