Connect with us

EDITORIAL

Ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ

Published

on

Ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ, θα είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Συναντήθηκε δύο φορές με τον Ιβάν Σαββίδη, τα βρήκαν σε όλα, έδωσαν τα χέρια και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου (τέλος συνεργασίας με Χουμπ Στέφενς) ο Αναστασιάδης θα επιστρέψει στην Τούμπα.

του Θανάση Νικολάου
[email protected]
follow me @ThanNikolaou

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από την περίοδο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης άκουγε εκνευρισμένος τους συνεργάτες του να μιλάνε συνέχεια για τον Χουμπ Στέφενς σχετικά με το πόσο καλός προπονητής είναι ο Ολλανδός. Μάλιστα την περίοδο της έντονης αμφισβήτησης του Μίτσελ, το ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων ανέφερε επαφές με τον Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ, ο οποίος ήταν Ολλανδός. Η επιρροή λόγω Στέφενς προφανής.
Τελικά ο Μίτσελ δείχνει ακλόνητος προς το παρόν και ο Στέφενς υπό μεγάλη αμφισβήτηση. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ και αρκετές φορές έχει γίνει εμφανής ο εκνευρισμός του. Ήδη έγινε συνάντηση με Βρύζα και Τσιστιακόφ για να έχει μια πρώτη άποψη για το τί φταίει και έπεται η συνάντηση με τον Στέφενς από τον οποίο ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα θέλει ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Για τον Ολλανδό το κλίμα έχει διαταραχθεί κυρίως από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Πολλοί υποστηρίζουν πως αν ο Μπεργκ είχε ευστοχήσει τελικά στο πέναλτι του Παναθηναϊκού και ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 2-2, τότε ο Στέφενς θα αποτελούσε ήδη παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Στον Ολλανδό χρεώνεται επίσης και η μη εξέλιξη κάποιων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Με εξαίρεση τον Κίτσιου, οι υπόλοιποι νεαροί παίκτες δε φαίνεται να έχουν παρουσιάσει κάποια βελτίωση. Ούτε καν ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Σίγουρα και η μη αποδοχή του Πάμπλο Γκαρσία, έχει μετρήσει στα αρνητικά του Στέφενς. Ο Ολλανδός δε θέλει τον Ουρουγουανό με τίποτα. Δεν τον υπολογίζει και δεν τον θέλει στην ομάδα. Αγνοεί όπως φαίνεται πως ο Γκαρσία, όχι μόνο είναι ο αγαπημένος της κερκίδας, αλλά και το γεγονός πως έχει συμπάθειες και στη διοίκηση της ομάδας.

Παρά τη δυσαρέσκεια που φαίνεται να υπάρχει από την πλευρά της διοίκησης προς το πρόσωπο του Στέφενς, η αποκάλυψη του συντάκτη του sportsfeed.gr Σταύρου Γεωργακόπουλου για το διπλό ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον Άγγελο Αναστασιάδη, σίγουρα προκάλεσε αναταράξεις. Άλλωστε ο Αναστασιάδης είναι μια προσωπικότητα που έχει ορκισμένους φίλους, αλλά και εχθρούς στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Επίσης ο ίδιος δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός πως ενώ πέρσι, είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ζήση Βρύζα για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, ξαφνικά η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη, αφήνοντας τον ίδιο στα κρύα του λουτρού. Ωστόσο όμως, ο Αναστασιάδης ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ καθώς και τη μεγάλη του επιθυμία να κατακτήσει το πρωτάθλημα ως προπονητής με την ομάδα του Δικέφαλου. Όπως φαίνεται οι δύο συναντήσεις που έγιναν με τον Σαββίδη, έλυσαν όλες τις παρεξηγήσεις και οι δύο άντρες συμφώνησαν να συνεργαστούν. Μόλις η ΠΑΕ κρίνει πως ο Χουμπ Στέφενς δεν είναι πλέον ο κατάλληλος προπονητής για την ομάδα, όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Γεωργακόπουλος, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ήταν Σεπτέμβριος του 1999, όταν και ο πάλι ο Σταύρος σε κείμενο του στην εφημερίδα “Θεσσαλονίκη” αποκάλυπτε ένα “Τρελό σενάριο” όπως ήταν τότε ο τίτλος, ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα φύγει από τον Ολυμπιακό και θα αναλάβει την ομάδα του ΠΑΟΚ. Όπως μου υπενθύμισε, τότε τον είχαν χαρακτηρίσει κομπλεξικό με αυτά που έγραφε. Έξι μήνες αργότερα όμως, το “Τρελό σενάριο” έγινε πραγματικότητα, ακριβώς όπως το είχε περιγράψει ο Σταύρος στη “Θεσσαλονίκη”. Περίπου 14 χρόνια μετά, η νεά αποκάλυψη δημιουργεί τις ίδιες αναταράξεις.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/