Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο βενιαμίν της Εθνικής

Published

on

Σε ηλικία 19 ετών και πέντε μηνών, ο Χρήστος Μυλωνάς είναι ο νεότερος αθλητής της Εθνικής ομάδας χάντμπολ για τους αγώνες με την Κύπρο.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Η Εθνική ξεκινά την Παρασκευή την προετοιμασία της στην Πάτρα για τους αγώνες με την Κύπρο, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2018. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είναι εμφανώς ανανεωμένο και ανάμεσα στους αρκετούς νεαρούς παίκτες ο μικρότερος σε ηλικία είναι ο Χρήστος Μυλωνάς της Αναγέννησης Βύρωνα.

«Είναι μία ευκαιρία, ένα επιπλέον κίνητρο και παράλληλα μία μεγάλη τιμή να παίζεις με την Εθνική ομάδα σε διεθνές επίπεδο. Η συμμετοχή στην Εθνική αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να αναδειχθεί ένας αθλητής και να πάρει πολύτιμες εμπειρίες», σχολίασε στο Sportsfeed.gr ο 19χρονος πλέι μέικερ.

Εκτός του Μυλωνά, ακόμη εννιά συναθλητές του έχουν ηλικία έως 22 ετών, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας ανανέωσης της Εθνικής. «Πλέον στην ομάδα είμαστε αρκετοί νέοι αθλητές. Γίνεται μία ανανέωση από τη στιγμή που οι παλιότεροι αθλητές αποχώρησαν και υπάρχει μία προοπτική για το μέλλον. Από την άλλη πλευρά, εμείς πρέπει να δέσουμε ως ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα, μέσα από σκληρή δουλειά», θα πει ο ίδιος.

ο νεαρός αθλητής, έγινε μέλος της Εθνικής ομάδας για πρώτη φορά πριν λίγους μήνες, στην αποστολή για τους αγώνες με τα Σκόπια. «Όλα τα παιδιά, ακόμη και οι πιο παλιοί με αγκάλιασαν, ήταν όλοι φιλικοί, δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή απομονωμένα επειδή ήμουν ο μικρότερος. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και περιμένω να το ξαναζήσω τώρα που θα συγκεντρωθούμε» τόνισε.

Η δραστηριότητα του Μυλωνά δεν περιορίζεται στο χάντμπολ. Παράλληλα σπουδάζει μηχανικός ενεργειακής τεχνολογίας στην Αθήνα, σε ένα αντικείμενο που αφορά τη διαχείριση της ενέργειας.

Και μέσα στο παιχνίδι, πάντως, δείχνει ότι μπορεί να διαχειρίζεται άψογα την ενέργεια της Αναγέννησης Βύρωνα, που ξεκίνησε εξαιρετικά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, με τον ίδιο να έχει σκοράρει εννιά γκολ μέχρι τώρα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/