Connect with us

TOP

Ο Γιαννιώτης στο Swim College

Published

on

Λάμψη από Ρίο είχε σήμερα η Θεσσαλονίκη, καθώς ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών βρέθηκε για λίγες ώρες στο Swim College για να συναντήσει τους μικρούς του θαυμαστές.

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο στα 10χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης, ήταν καλεσμένος προκειμένου να μιλήσει στους μικρούς…. Γιαννιώτηδες που μόλις ξεκίνησαν να κάνουν τις πρώτες τους… χεριές στην πισίνα. Περιττό να αναφέρουμε ότι έγινε ένας μικρός χαμός τόσο από τους μικρούς κολυμβητές, όσο και από τους ενήλικους συνοδούς τους.
Μαζί με τον Σπύρο Γιαννιώτη και ο Νίκος Γέμελος. Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής της κολύμβησης προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα ότι δε θα προπονεί άλλο τον κουμπάρο του, όμως ταξίδεψε μαζί του μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να μοιραστεί και αυτός τις εμπειρίες του από το Ρίο, αλλά και να δώσει πολύτιμες συμβουλές στους μικρούς κολυμβητές. Ποιος ξέρει… κάποιος από αυτούς σε 10-12 χρόνια μπορεί να τον έχει προπονητή.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/