Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Ο Ζαρντίμ και ο Μανωλάς

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Τάραξε τα νερά της πιάτσας ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερίκ Αμπιντάλ. Τεράστιο όνομα είναι ο Γάλλος, ο οποίος εδώ και χρόνια παραδίδει μαθήματα ζωής.

γράφει ο Κατάσκοπος
Cataskopos

Στη πιάτσα των ατζέντηδων πιάστηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Με τον Ολυμπιακό να κλείνει την αρχική συμφωνία για τον Αμπιντάλ και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ζητάει τον Κώστα Μανωλά. Πολλοί συνέδεσαν ήδη τις δύο περιπτώσεις, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι η κίνηση του Πορτογάλου. Επί των ημερών του, άλλωστε, πήρε ο Μανωλάς τη φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό. «Έχει θράσος», έλεγε τότε ο Ζαρντίμ για τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος αντιμετώπιζε ακόμα και την έλλειψη εμπιστοσύνης από τους συμπαίκτες του. Με το Ζαρντίμ να εντυπωσιάζεται από τον τρόπο που αντιδρούσε ο Μανωλάς σε κάθε παρατήρηση από τους παλιούς των αποδυτηρίων. «Αντιδράει και δείχνει ότι πιστεύει πολύ στον εαυτό του» , είχε πει ο Ζαρντίμ για τον Μανωλά όταν συνεργάζονταν στον Πειραιά. Από τότε του άνοιξε η όρεξη για τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος ασφαλώς και δικαίωσε τον Πορτογάλο με την εξέλιξη του. Από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, προσπαθούσαν να αποσυνδέσουν τον Αμπιντάλ από την υπόθεση του Μανωλά, ο οποίος συνέχιζε αμέριμνος τις διακοπές του στη Νάξο.

Αρνητικός Μπάγεβιτς
Έπεσε το όνομα του Αριέλ Ιμπαγάσα στο τραπέζι μιας σύσκεψης που έγινε πρόσφατα στην ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, όμως, εμφανίζεται αρνητικός για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό. Προσπέρασε την αναφορά στον Κάνιο σα να μην έγινε ποτέ. Φαίνεται πώς ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει ο Ντούσκο όσα πέρασε από την προηγούμενη συνεργασία του με τους Αργεντίνους… Αν, πάντως, θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ιμπαγάσα θα φορέσει τα κίτρινα. Εκτός και αν δεν θέλει ο παίκτης…

Επιβεβαίωση για Καραμάνο
Μιας και αναφερθήκαμε στην ΑΕΚ, να καταθέσω την επιβεβαίωση της μεταγραφής που πήρε ο Τάσος Καραμάνος στον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός του Ατρόμητου αποτελούσε μια από τις αδυναμίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τον ήθελε στην «Ένωση». Αλλά όπως έλεγε την Πέμπτη: «ξεχάστε τον Καραμάνο. Πήγε στον Ολυμπιακό». Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ έλεγε, μάλιστα, ότι εκτός από τον Τάτο θα πάει στο Περιστέρι και άλλος παίκτης των «ερυθρόλευκων»!

Περίμενε στήριξη ο Σάντος
Σκασμένος είναι τις τελευταίες μέρες ο Φερνάντο Σάντος. Όπως λένε όσοι μιλούν μαζί του, ο Πορτογάλος έχει στεναχωρηθεί επειδή περίμενε μεγαλύτερη στήριξη από τους διεθνείς. Έτσι, όμως έσπειρε με τη δήλωση του πως κάποιοι παίκτες έψαχναν το γκολ για τον εαυτό τους… Όσο περνάνε οι μέρες, πάντως, αυξάνονται οι επαφές του Σάντος με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές. Οπότε μπορεί να γίνει και κάποια δήλωση στήριξής του!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/