Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ο ΣΦΚΑ κοντά στους αθλητές

Published

on

Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Φιλάθλων Κλασικού Αθλητισμού έδειξε ότι είναι δίπλα στους πρωταθλητές μας και προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να τους στηρίξει.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Παρά την οικονομική κρίση που έχει «χτυπήσει» και τον σύλλογο, προσπαθούν να βοηθήσουν τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, όπως μπορούνε.
Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν μια εκδήλωση στους ξενώνες του ΟΑΚΑ και πιο πολύ συμβολικά να τους κάνουν το τραπέζι. Άλλωστε ένα από τα σημαντικά θέματα των αθλητών είναι η σίτισή τους και γίνεται προσπάθεια από τον ΣΕΓΑΣ να βρεθεί λύση.
Είτε με φαγητά που έφτιαξαν τα ίδια τα μέλη του συλλόγου, είτε με παραγγελία φαγητών, γλυκών και αναψυκτικών κ.λπ., οι αθλητές μαζεύτηκαν και έφαγαν και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους ξενώνες, με πιο σημαντικό την αποκομιδή των σκουπιδιών. Είναι σημαντικό να υπάρξουν κάδοι στο χώρο, αφού καθημερινά δημιουργούνται, και όπως είναι λογικό, σκουπίδια. Άλλωστε οι ξενώνες είναι σαν το δεύτερο σπίτι για τους αθλητές που διαμένουν.
Ο πρόεδρος του ΣΦΚΑ Τάσος Λιάλιος ευχήθηκε στους αθλητές καλή επιτυχία για το 2015, αφού αυτός ήταν και ο σκοπός της εκδήλωσης, ευχές εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, τους ζήτησε αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το μεταφέρουν και ο σύλλογος από την πλευρά του να κάνει ότι μπορεί για να δώσει κάποια λύση, ή ακόμη και να το μεταφέρει στη διοίκηση. Εκτός από τους αθλητές που μένουν στους ξενώνες στην εκδήλωση ήταν και ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και ο υπεύθυνος του ΟΑΚΑ Γιώργος Πομάσκι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/