Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζέι και η Εθνική

Published

on

Το σήκωσε! Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, αναδείχθηκε η κορυφαία ομάδα της χρονιάς στα ετήσια βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), σε μία συγκινητική στιγμή στην οποία βραβεύθηκε και ο μικρός Τζέι Μπίτι.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Αγκαλιά με τον Τζέι, τον πιτσιρικά Βορειοιρλανδό φίλαθλο της Σέλτικ με τις ειδικές ανάγκες που είναι φανατικός οπαδός του αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, ο Γιώργος Σαμαράς παρέλαβε το έπαθλο «αθλητικής προσφοράς και ήθους» για τη σχέση ζωής που ανέπτυξε με τον νεαρό Βρετανό, στέλνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο. Ένα πολύ όμορφο βραβείο παρέλαβε και ο ίδιος ο Τζέι, ο οποίος έκλεψε την παράσταση με το λαμπερό χαμόγελό του και τις επευφημίες του προς τον αγαπημένο του «Σάμι», τον οποίο αγκάλιαζε συνεχώς!

Παράλληλα, όπως αναμενόταν, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανακηρύχθηκε η κορυφαία ομάδα του 2014 από τους αθλητικούς συντάκτες. Η βράβευση της Εθνικής μας ήταν πέρα ως πέρα δίκαια, χάρη στη μαγική πορεία της στα τελικά του παγκόσμιου κυπέλλου, εκεί όπου έφτασε ως τις «16» καλύτερες ομάδες του πλανήτη, παίρνοντας την πρόκριση από τον όμιλό της και γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την αγάπη που έχετε δείξει στον Τζέι. Αγαπάει πολύ τον Σαμαρά, και τον αγαπούσε όταν ακόμη έπαιζε στη Σέλτικ της Γλασκόβης. Είχε χαρεί τόσο πολύ όταν σκόραρε το πέναλτι στο μουντιάλ της Βραζιλίας», δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του μικρού Τζέι, Μάρτιν, ενώ και ο διεθνής επιθετικός μας ευχαρίστησε τον πιτσιρικά ως τον άνθρωπο που του έδωσε το κουράγιο για να ξεπεράσει ένα προσωπικό του πρόβλημα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/