Connect with us

ΝΑΝΖΙΝ 2014

Πάει για δεύτερο τελικό

Published

on

Πήρε φόρα στο ύπτιο ο Ελεάνα Κουτσουβέλη και δε σταματιέται κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις στην Ολυμπιακή πισίνα του Νανζίν. Η 16χρονη κολυμβήτρια διεκδικεί παρουσία σε ακόμα έναν τελικό.

Αγωνιζόμενη στην τέταρτη προκριματική σειρά, τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 29.31 πίσω από την Ολλανδέζα Μάικε Ντε Βερντ που είχε 29.03 και την Αμερικάνιδα Κλάρα Σμίντι που τερμάτισε σε 29.15. Συνολικά, ο χρόνος της Κουβέλη, ήταν ο 6ος καλύτερος από όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν. Στη 13:05 το μεσημέρι, η 16χρονη κολυμβήτρια θα διεκδίκησει με πολλές πιθανότητες την πρόκριση της στον τελικό, αγωνιζόμενη στην πρώτη ημιτελική σειρά. Αντιθέτως, στο ίδιο αγώνισμα, η Ελισάβετ Πάντη τερμάτισε 7η στην πέμπτη προκριματική σειρά με χρόνο 30.41 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/