Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πάει για το μεγάλο άλμα

Published

on

Ενα από τα αγωνίσματα που ήταν ανοιχτό στις προβλέψεις για τη νικήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στο ΟΑΚΑ ήταν το τριπλούν γυναικών. Τον τίτλο της πρωταθλήτριας πήρε η Χριστίνα Αλβερτσιάν, που για όσους τη ξέρουν δεν ήταν έκπληξη.

του Τόλη Λελεκίδη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε σύνθετα, αλλά έδειχνε την κλήση της στα οριζόντια άλματα και με τον προπονητή της Γιάννη Δημητριάδη αποφάσισαν στην αλλαγή. Μετά από έναν τραυματισμό και ένα χειρουργείο επέστρεψε και φέτος κέρδισε ένα αγώνισμα με μεγάλη παράδοση στη χώρα μας. Άλλωστε την απονομή έκανε μία από τις κορυφαίες μας αθλήτριες, η Πηγή Δεβετζή. Η επιτυχία αυτή φαίνεται ότι έχει ανοίξει την όρεξη στη νεαρή άλτρια. «Μπήκαμε από Δευτέρα πιο δυνατά και προπονούμαστε, όσο κρατάει ο καιρός στο Καυτανζόγλειο. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη δύναμη και την τεχνική», λέει ο προπονητής της τριπλουνίστριας της ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος και συνεχίζει. «Δεν το κρύβω ότι η νίκη ήταν σημαντική, αλλά η επίδοση (13.12μ.- ατομικό ρεκόρ) όχι, γιατί μπορεί παραπάνω. Ακόμη και στον αγώνα είχε κοντά στα 13.60μ., αλλά άκυρα. Πιστεύω ότι μπορεί φέτος να πλησιάσει τα 14 μέτρα. Θα μπούμε κανονικά από τον κλειστό στους αγώνες με μεγάλο στόχο το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην πράγα».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/