Connect with us

ΠΑΛΗ

Πάλη στην πόλη του τζόγου

Published

on

Έντεκα μήνες πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στο Λας Βέγκας, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τιμές για τα πακέτα φιλοξενίας.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Τον Σεπτέμβριο του 2015, η Όρλεανς Αρένα του Λας Βέγκας θα φιλοξενήσει στους κορυφαίους παλαιστές του κόσμου και οι διοργανωτές επενδύουν πολλά στους τουρίστες που θα θελήσουν να συνδυάσουν την παρακολούθηση των αγώνων με τον τουρισμό στην πόλη του τζόγου με τα άπειρα μικρά και μεγάλα καζίνο.

Τα πακέτα φιλοξενίας των Αμερικανών περιλαμβάνουν εισιτήρια και για τις έξι μέρες των αγώνων (7-12 Σεπτεμβρίου 2015) με επτά διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία. Οι τιμές του πακέτου ξεκινούν από 592 ευρώ και φτάνουν ως στα 705 ευρώ.

Στην ιστοσελίδα της Όρλεανς Αρένα, ήδη γίνεται αναφορά στις κρατήσεις των πακέτων φιλοξενίας. Το γήπεδο, που κατασκευάστηκε το 2003, έχει χωρητικότητα 9.500 θέσεων, φιλοξενεί και προσαρμόζεται ανάλογα για τις ανάγκες κάθε αθλήματος σάλας και οι διοργανωτές τονίζουν ότι η διοργάνωση του 2015 θα μείνει αξέχαστη σε συμμετέχοντες και θεατές.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/