Connect with us

ΙΣΠΑΝΙΑ 2014

Πέταξε η Εθνική

Published

on

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και φορτωμένη από τις προσδοκίες των Ελλήνων, αναχώρησε η Εθνική ομάδα μπάσκετ για την Ισπανία όπου θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο κύπελλο.

Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία και έχοντας απολογισμό στα φιλικά πέντε νίκες και τρεις ήττες, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη βρίσκεται σε καλή κατάσταση με υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Λιγο πριν την αναχώρηση, ο προπονητής της Εθνικής αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Υπάρχει αισιοδοξία και αυτή προκύπτει από την προετοιμασία που έχουμε κάνει καθώς και την ετοιμότητα που έχει η ομάδα. Κάθε μέλος αυτής της αποστολής νιώθει υπερηφάνεια που εκπροσωπεί τη χώρα σε αυτή τη διοργάνωση. Το καλό κλίμα είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο Εθνικής ομάδας. Όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και στο ποδόσφαιρο έχουμε ομάδες με ονόματα, με αστέρια και αν δεν καταφέρεις να φτιάξεις ένα καλό κλίμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να είναι όλοι ενωμένοι και με έναν κοινό στόχο, τότε θα αποτύχεις. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα στη διάρκεια της προετοιμασίας. Όλα τα μέλη, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ, το ιατρικό τιμ, είχαμε έναν στόχο και μόνο. Κάθε μέρα να δίνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε να δώσουμε, προετοιμάζοντας την ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε αυτή τη διοργάνωση», δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης λίγο πριν την επιβίβαση της Εθνικής στην πτήση για τη Σεβίλη.

Η ελληνική ομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο κύπελλο, το Σάββατο στις 21:00 με αντίπαλο τη Σενεγάλη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης εδώ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/