Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

«Πέταξε» στα 4.67μ. η Νικόλ

Published

on

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου που πέρασε τα 4.67μ. στο επί κοντώ στο αποψινό διεθνές μίτινγκ στη Ρουέν.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όχι μόνο άρχισε με μεγάλη επίδοση, που τη φέρνει τρίτη φέτος στον κόσμο και δεύτερη στην Ευρώπη, αλλά ήταν νικήτρια σε ένα υψηλού επιπέδου αγώνα. Η άλτρια του Μανώλη Καραγιάννη κέρδισε την περσινή νικήτρια στη σειρά «Ντάιαμοντ Λιγκ», τη Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ που έμεινε στα 4.56μ. και την κάτοχο του ρεκόρ Γαλλίας, Μαριόν Φιάκ, που επίσης, πέρασε τα 4.56μ.
Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στον κλειστό, μετά τα 4.67μ., δοκίμασε στα 4.77μ. και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Το σημαντικό είναι όμως ότι έδειξε να έχει ξεπεράσει κάποια προβλήματα που την ταλαιπώρησαν και επανήλθε και δείχνει ότι είναι έτοιμη για το πρώτο μεγάλο φετινό ραντεβού της χρονιάς, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στην Πράγα.
Στον αγώνα της Ρουέν η επικοντίστρια της ΑΓΕΣ Κάμειρος πέρασε με την πρώτη τα 4.43μ. και τα 4.56μ. και με τη δεύτερη τα 4.67μ.
«Ξεκίνησε ψηλά γιατί ήταν σε καλή κατάσταση. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από την πρώτη της εμφάνιση. Το τρίτο άλμα στα 4.77μ. ήταν καλό», είπε ο Μανώλης Καραγιάννης, ο οποίος ταξίδεψε με την αθλήτρια του στη Γαλλία.
Η Κυριακοπούλου θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Βαντέ το ερχόμενο Σάββατο 31 Γενάρη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/