Connect with us

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Παιδί-θαύμα στη Χαλκίδα

Published

on

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα διοργάνωση «Τέσσερις πόλεις, μία διοργάνωση, ένα όραμα», μία ιδέα της ομάδας του Kayak Greece, ρίχνει αυλαία στη Χαλκίδα την Κυριακή (19.10) , με τη συμμετοχή ενός τεράστιου ταλέντου από τη Βρετανία, του 10χρονου Τζέιντεν Γιούρκγουιτς-Ελ.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Μετά τη Νεάπολη Λακωνίας, τη Γυάλα Σαλαμίνας και τη Βουλιαγμένη της Αττικής, η παραλία της Χαλκίδας είναι πανέτοιμη να αποτελέσει τον τέταρτο και τελευταίο σταθμό του εξαιρετικά φιλόδοξου εγχειρήματος που τελεί υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας κανόε-καγιάκ (ΕΟΚ-Κ), με τον παράλληλο -ιερό- σκοπό στήριξης του συλλόγου γονέων «Φλόγα», για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Παρόντες στη Χαλκίδα θα είναι πλήθος αθλητών, ανάμεσα στους οποίους και ο πιτσιρικάς-θαύμα της βρετανικής κωπηλασίας, Τζέιντεν Γιούρκγουιτς-Ελ, πρωταθλητής του εθνικού μαραθωνίου για ηλικίες κάτω των 10 ετών και μέλος του συλλόγου κανόε «Royal Leamington Spa Canoe Club», που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα με τη μητέρα του, Νατάσα. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τους 282 αθλητές της Γυάλας και τους 277 της Βουλιαγμένης, κάτι που θα αποτελέσει επίδοση-ρεκόρ για δεύτερη φορά στη φετινή διοργάνωση.

Μάλιστα το αποχαιρετιστήριο event της Χαλκίδας, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής στο Κρηπίδωμα (στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου της πόλης), θα περιλαμβάνει και μία πρωτοτυπία, αφού για πρώτη φορά θα διεξαχθεί μία ιδιότυπη σκυταλοδρομία με καγιάκ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/