Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Παράταση για δύο

Published

on

Δέκα ομάδες πήραν πριν από λίγη ώρα το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών του βόλεϊ , με τον Άρη και την ΜΕΝΤ να έχουν παράταση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή προκειμένου να προσκομίσουν τα έγγραφα που πρέπει.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Για την ακρίβεια, ο Άρης θα πρέπει να αποστείλει μέχρι την Παρασκευή την πρωτότυπη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα (η ΕΕΑ δεν δέχεται τα συγκεκριμένα έγγραφα μέσω φαξ), τον, εγκεκριμένο από ορκωτό λογιστή, προϋπολογισμό του και κάποια τυπικά έγγραφα που αφορούν τα μέλη του ΤΑΑ.
Για την ΜΕΝΤ τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς η ομάδα της Τούμπας θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή να στείλει ολοκληρωμένο έγγραφο καθώς μέχρι χθες τουλάχιστον δεν είχε στείλει τίποτα απολύτως.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η βολεϊκή πιάτσα είχε βουίξει ότι δεν θα τα καταφέρει να παίξει στη μεγάλη κατηγορία κι αυτός ήταν κι ο λόγος που στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής έκανε πρόσθετη παρέμβαση και η Παναχαϊκή. «Εμείς ζητούμε αν και εφόσον η Επιτροπή σας διαπιστώσει πρόβλημα με την αδειοδότηση της οποιασδήποτε ομάδας να έχουμε το δικαίωμα μέσω wild card να συμμετάσχουμε στη Volleyleague», είπε στα μέλη της ΕΕΑ ο δικηγόρος των Αχαιών Γιώργος Παναγόπουλος.
Δεδομένου ότι το πρόβλημα του Άρη είναι τυπικό, το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στην ΜΕΝΤ η οποία έχει πλέον πέντε ημέρες προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες δημιουργίας του νέου ΤΑΑ και να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Σημαντική λεπτομέρεια; Η Επιτροπή έδωσε μεν περιθώριο μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, ωστόσο η επόμενη συνεδρίαση της ορίστηκε για τις 8 Οκτωβρίου. Κι από τη στιγμή που σήμερα έγινε αποδεκτός ο φάκελος του Πανιωνίου στο μπάσκετ, λογικό είναι κι η ΜΕΝΤ να έχει ακόμη περισσότερο χρόνο στη διάθεση της…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/