Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Παρά τρίχα ο Φέντερερ!

Published

on

Πολύ κοντά σε έναν ακόμη αποκλεισμό-«βόμβα» έφτασε ο Ρότζερ Φέντερερ στο Μάστερ της Σανγκάης, επιβιώνοντας τελικά στο τάι-μπρέικ με αντίπαλο τον 27χρονο Αργεντινό Λεονάρντο Μάγιερ, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 σετ.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Τα χρειάστηκε αλλά επιβίωσε ο Ελβετός σούπερ σταρ, Ρότζερ Φέντερερ, στο κινεζικό τουρνουά των εκπλήξεων, όπως τουλάχιστον εξελίσσεται μέχρι τώρα, καταβάλλοντας την αντίσταση του αξιόμαχου Μάγιερ μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά αγώνα, με σκορ 7-5, 3-6, 7-6(7). Μάλιστα ο Ελβετός, Νο3 του ταμπλό, βρέθηκε μία ανάσα από τον αποκλεισμό, καθώς κατάφερε να γλιτώσει από πέντε ματς πόιντ του Λατινοαμερικάνου, Νο 25 στον κόσμο.

Έτσι, ο Φέντερερ κατάφερε να μην προσθέσει το όνομά του στη μακρά λίστα των επώνυμων «θυμάτων» της διοργάνωσης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ράφαελ Ναδάλ, Στάνισλας Βαβρίνκα, καθώς και το ζευγάρι του φετινού τελικού του US Open, Μάριν Τσίλιτς και Κέι Νισικόρι.

Στον προημιτελικό, ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει και πάλι τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, του οποίου είχε επιβληθεί άνετα πριν από έναν μήνα στον 4ο γύρο του αμερικανικού όπεν, με 3-0 σετ (6-4, 6-3, 6-2).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/