Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Πεινάει και ο Κολοβός!

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Βγαίνουν στο φως τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος. Με συνέπεια να εξοργίζεται ο Σταμάτης Βελλής! Χωρίς υπερβολή. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα ασχολείται εδώ και δύο εβδομάδες με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και εκφράζει την απορία του πώς γίνεται να νικάνε οι απλήρωτοι και οι δικοί του παίκτες να σέρνονται αν και κάθε 1η του μήνα πηγαίνουν στο ATM και εισπράττουν. Τις απορίες του Βελλή πληρώνουν οι προπονητές. Σε αντίθεση με τον Πανιώνιο, ο οποίος πορεύεται με τον ίδιο άνθρωπο, τον Νίκο Παντέλη, παρά την αμφισβήτηση και το κυνήγι του ευρώ με το τουφέκι. Ειδικά οι νεαροί παίκτες του Πανιωνίου ζουν με δανεικά για σουβλάκια και τυρόπιτες. Ούτε λόγος για επαγγελματική διατροφή. “Πεινάμε”, έλεγε τη Δευτέρα σε φίλο του ο Δημήτρης Κολοβός. Και μπορεί ο καθένας να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα από τη στιγμή που πλήττει και τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. Διότι οι υπόλοιποι παίκτες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και κάνουν υπομονή απλά και μόνο για να βρουν τον επόμενο εργοδότη τους.

Κόβεται ο… γόης
Ζήτησε συγνώμη από τον Νίκο Μαρινάκη ο Μιχάλης Κύργιας για τη φάση, στην οποία τραυματίστηκε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού. Αλλά όπως λένε στη Θεσσαλονίκη, ο Κύργιας οφείλει να ζητήσει συγνώμη και από τον κόσμο του Άρη για την απόδοσή του στις 11 πρώτες αγωνιστικές. Είναι αλήθεια ότι ο πρώην στόπερ του Απόλλωνα κινείται στα ρηχά νερά. Όπως το ίδιο συμβαίνει με τον άλλον Μιχάλη, τον Μανιά. Αν προσθέσουμε και τον Ανδρέα Τάτο, το συμπέρασμα που βγάζουν είναι ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τους παίκτες του Κίμωνα Κοκορόγιανη. Τόσο έντονη που μπορεί να κοπεί οριστικά από τους “κίτρινους” ο… γόης της Γλυφάδας παρά τη φιλική σχέση του με τον Δημήτρη Ηλιάδη.

Στην πόρτα
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον Μεντζανί! Ακόμα και αν φύγει τον Γενάρη ή το καλοκαίρι ένας εκ των Μανωλά ή Σιόβα, ο αντικαταστάτης θα ‘ναι εκ των… έξω! Με τις επιλογές της ελληνικής αγοράς συγκεκριμένες. Τον Αυλωνίτη που τον θέλουν αρκετοί στον Πειραιά παρά το φλερτ με την ΑΕΚ μέσω Λυμπερόπουλου και τον Γούτα, για τον οποίο επιμένει ο Σάββας Θεοδωρίδης. Τον Αυλωνίτη, πάντως, βλέπουν και από τον ΠΑΟΚ. Αλλά αναφερόμουν στον Μεντζανί. Ο Αλγερινός είναι ο πρώτος που χάνει το στοίχημα της συμβίωσης με τον Μίτσελ. Ο τρίτος Βορειοαφρικανός στη σειρά που τα σπάει με τον Ισπανό μετά από τον Αμπντούν και τον Τζιμπούρ…

Νέα γκέλα του Πλεξίδα
Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Ξεπέρασε ακόμα και τον Σωκράτη Κόκκαλη στην περίπτωση του Αντώνη Γεωργιάδη. Αλλά ασχολήθηκα με το αφεντικό της Λάρισας για άλλο λόγο. Έμαθα για μία γκέλα του που κάνει τον Γιώργο Χριστοβασίλη να τρίβει τα χέρια του. Μπορεί και να ονειρεύεται ευρουλάκια ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα. Διότι βρήκε στον κάμπο άλλο ένα ταλέντο που χάθηκε άδοξα από τη Λάρισα επειδή ο Πλεξίδας ασχολιόταν με τις… συνεντεύξεις του, όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες στη Θεσσαλίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/