Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Περιμένει ο Μαρινάκης

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Από το πρωί γράψαμε εμείς με πυρετό για την Ίντερ και τον Κώστα Μήτρογλου και το απόγευμα μας ακολούθησαν όλοι! Με ρεπορτάζ από την Ιταλία και αναπαραγωγή απ’ όλα τα ελληνικά sites! Το επόμενο βήμα στο ρεπορτάζ τους θα περιλαμβάνει την πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον «πιστολέρο» να επεκτείνουν το συμβόλαιο του πρώτου βιολιού όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Εμείς, πάντως, θα πάμε ένα βήμα πιο μπροστά την υπόθεση. Σας χρωστάμε, άλλωστε, το γιατί καθυστερεί η πρόσκληση. Οι προσφορές που έχουν έως τώρα για τον Μήτρογλου οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αρκετά κάτω από τη ρήτρα. Ίσα που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ. Δεν έχει έρθει ομάδα να καλύψει και τα 8 εκατ. ευρώ. Τα θεωρούν πολλά για παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα. Από τον Βορρά, βέβαια, υπάρχουν τέτοιες προσφορές. Αλλά ο Μήτρογλου ούτε που το συζητάει για τη Ρωσία και την Ουκρανία. Γι’ αυτό εξακολουθούν να περιμένουν στον Πειραιά. Επειδή ξέρουν ότι προσωρινά ελέγχουν την κατάσταση.

Οι συζητήσεις για Ράγιος
Με το γήπεδο που φτιάχνει η Μακάμπι στη Χάιφα ασχολήθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά την επίσκεψή τους στο Ισραήλ. Υπήρξαν, όμως, και κάποιοι στην αποστολή του «δικέφαλου» που ασχολήθηκαν με τον Ρούμπεν Ράγιος. Ρωτούσαν πληροφορίες για τη ζωή του Ισπανού στη Χάιφα. Για τη σχέση του με τη Μακάμπι. Γενικά έψαχναν οτιδήποτε είχε σχέση με τον Ράγιος. Είναι προφανές ότι οι δύο αγώνες με την ομάδα του Ισραήλ αναθέρμαναν τον έρωτα για τον κορυφαίο παίκτη της Σούπερ Λίγκας την προηγούμενη σεζόν. Το όνομα του Ισπανού θα παίξει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Όχι, όμως, τον Γενάρη. Από τον Μάρτιο θα αρχίσει να ακούγεται ως προοπτική του καλοκαιριού. Αλλά καλό θα ‘ναι να κρατήσουν στον ΠΑΟΚ μία σημαντική λεπτομέρεια. Οι Ισραηλινοί είναι πιο σκληροί διαπραγματευτές από τον Μπάκο και τον Καϋμενάκη. Άρα, δύσκολα θα γίνει κάτι με τον Ράγιος. Εκτός και αν πιέσει ο παίκτης…

Βλέπουν Σουμπίνιο
Άρχισε να εμφανίζεται το όνομα του Σουμπίνιο στα ρεπορτάζ του Ατρόμητου ως επιθυμία του Βραζιλιάνου να επιστρέψει στο Περιστέρι. Αλλά για τον Σουμπίνιο υπάρχει ενδιαφέρον και σε δύο ομάδες της Κρήτης. Ο Νίκος Αναστόπουλος τον ξέρει από τον ΟΦΗ και τον θέλει στον Πλατανιά αν και πέρσι στον Ατρόμητο είχαν κάποιες διαφορές. Στον ΟΦΗ θεωρούν ότι ο Σουμπίνιο μπορεί να δέσει τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Τις εξελίξεις παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ο Γιάννης Κομπότης, ο οποίος ξέρει ότι ο Βραζιλιάνος δένει με τον Βαγγέλη Μάντζιο και σε συνδυασμό με τις τάσεις φυγής του Ολιβιέ Καπό, στον Λεβαδειακό σκέφτονται να κάνουν την κίνησή τους. Έστω και αν ο Σουμπίνιο δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την πρωτεύουσα της Βοιωτίας….

Γίνεται μόδα!
Η αφιέρωση του Βαγγέλη Πλατέλλα στον Παντελή Παντελίδη επιβεβαίωσε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ έγινε μόδα! Όπως το 2004! Εκτός από τον Παντελίδη, άλλωστε, στο ΟΑΚΑ πήγε το μεσημέρι της Κυριακής και ο Σταν! Υπάρχουν, βέβαια, και άλλοι που παίρνουν σειρά για να πάνε στα πανηγύρια που διοργανώνονται στο γήπεδο όταν αγωνίζεται η «Ένωση». Κάποια στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα τους χρησιμοποιήσει όλους τους καλλιτέχνες που υποστηρίζουν την ΑΕΚ για να προωθήσει κάποια πρότζεκτ της ομάδας! Με πρώτον και καλύτερο τον Γιάννη Αϊβάζη, τον πιο παλιό από τους θαμώνες του ΟΑΚΑ, αλλά και των κλειστών που αγωνίζονται τα υπόλοιπα τμήματα της ΑΕΚ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/