Connect with us

STORY

Πιο αυστηρό το ΝΒΑ

Published

on

Το σκάνδαλο ντόπινγκ που συγκλόνισε τις περασμένες μέρες το μπέιζμπολ στην Αμερική με την παραδειγματική τιμωρία του σταρ των Γιάνκις, Άλεξ Ροντρίγκεζ, οδηγεί το ΝΒΑ στην αλλαγή του τρέχοντος συστήματος ελέγχου.

του Γιώργου Συρίδη
[email protected]
follow me @GeoS31178

Όπως αποκάλυψε στο Associated Press ο νέος κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ το ΝΒΑ θα προσθέσει στον έλεγχο ντόπινγκ που κάνει σε όλους τους παίκτες και τον έλεγχο για χρήση της ορμόνης HGH (Human Growth Hormone). “Μια από τις αλλαγές που ξέρουμε ότι θα κάνουμε στο πρόγραμμα ελέγχου ντόπινγκ είναι η προσθήκη ελέγχου για την HGH, ο οποίος απαιτεί την εξέταση αίματος. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πάντες, για το καλό των παικτών κυρίως, ότι θα γίνει με τον σωστό τρόπο όλη η διαδικασία, κατανοούμε ποιες είναι οι… κόκκινες γραμμές για μια φυσική ουσία όπως η HGH και έτσι θα γνωρίζουμε που υπάρχει παράβαση. Είναι κάτι στο οποίο είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι”, επεσήμανε ο νέος ισχυρός άνδρας του ΝΒΑ.
Τονίζεται στην “New York Post” πως “την ίδια ώρα σταρ του ΝΒΑ όπως ο Ντερόν Ουίλιαμς ή ο Καρμέλο Άντονι έχουν υποστεί ελέγχους ντόπινγκ επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων”.
Η διαδικασία προσθήκης του ελέγχου της HGH δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί, αν πρώτα δεν προκύψει νέα διοίκηση στην Ένωση παικτών του ΝΒΑ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/