Connect with us

STORY

Που θα σταματήσει η Ρόμα;

Published

on

Ρεκόρ ήταν και πάει. Η Ρόμα του Ρούντι Γκαρσία είναι πλέον η κάτοχος του ρεκόρ των συνεχόμενων νικών στο ιταλικό πρωτάθλημα και από ότι φαίνεται το ρεκόρ αυτό θα έχει και συνέχεια.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ σε δέκα παιχνίδια, λογικό είναι η Ρόμα να είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας μάλιστα μία διαφορά πέντε βαθμών από τις Γιουβέντους και Νάπολι που αποτελούν τις βασικές ανταγωνίστριες της. Μάλιστα έχοντας χάσει και τον εμβληματικό της αρχηγό, Φραντσέσκο Τότι, λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι με τη Νάπολι. Παρά την απουσία του καπιτάνο, οι Ρωμαίοι δείχνουν ανίκητοι σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζονται.
Χθες το βράδυ στο Ολίμπικο, ένα γκολ του Μποριέλο στο 67ο λεπτό ήταν αρκετό για να σπάσει το ρεκόρ που κατείχε η Γιουβέντους από τη σεζόν 2005-06. Με δέκα σερί νίκες, φαντάζει απίθανο μία ομάδα με την ποιότητα και τη φόρμα που έχουν οι τζιαλορόσι, να χάσει το πρωτάθλημα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν από τον πρώτο κιόλας γύρο, καθώς από τα τρία εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας που έχουν απομείνει για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία τα δύο είναι μέχρι την 19η αγωνιστική. Στο Τορίνο με τη Γιουβέντους και το Μιλάνο με τη Μίλαν, ενώ στο δεύτερο γύρο θα επισκεφτεί τη Νάπολι. Αν δεν υπάρξουν απώλειες σε αυτές τις τρεις αναμετρήσεις για τη Ρόμα, τότε το πρωτάθλημα είναι δικο της.
Την Κυριακή πάντως οι Ρωμαίοι θα ταξιδέψουν στο Τορίνο για να διεκδικήσουν την 11η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την τοπική Τορίνο.

Οι 10 σερί νίκες της Ρόμα

Screen Shot 2013-11-01 at 12.16.47 PM

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/