Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Πράσινος φόβος για Ξανθό

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Οι διαρροές που θέλουν τον Γιάννη Ιωαννίδη έτοιμο να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΚ έχουν προκαλέσει αναταράξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Αρκετές ομάδες ψάχνονται για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο «Ξανθός» στο άθλημα και προσπαθούν να προβλέψουν τις νέες ισορροπίες.

γράφει ο Κατάσκοπος
Cataskopos

Ενδεικτική των αποριών που δημιούργησαν οι διαρροές για τον Ιωαννίδη είναι και η καθυστέρηση στις διοικητικές εξελίξεις του Παναθηναϊκού που προαναγγέλθηκαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» παραμένει στις επάλξεις και οι πληροφορίες από το περιβάλλον του, δίνουν ως δεδομένη την παραμονή του εάν τελικά διεκδικήσει ο νυν βουλευτής την ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Επίσης τους παράγοντες του Παναθηναϊκού έχει αναστατώσει και η προοπτική να πάρει η πολιτεία την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας από την ΕΟΚ και να την πάει στον ΕΣΑΚΕ! Διότι θεωρούν ότι πίσω από τέτοιες κινήσεις αναδεικνύεται η στενή επαφή του Ολυμπιακού και του υφυπουργού Αθλητισμού, του Γιάννη Ανδριανού! Ισχυρισμός που κατά τη γνώμη τους επιβεβαιώνεται και από την άμεση ανταπόκριση του Γιώργου Σκινδήλια στο αίτημα του υφυπουργού την περασμένη Παρασκευή όταν τέθηκε από πλευράς πολιτείας θέμα για την ένταξη των διεθνών στην Εθνική ομάδα.

Συναγερμός στην ΕΛ. ΑΣ.
Είναι πολύ μπερδεμένη αυτή η ιστορία με τη βεντέτα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ και σε εκείνους που αυτοχαρακτηρίζονται ως «αντιφασίστες» και «αντιεξουσιαστές». Όσοι διαφωνούν με την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς δημοσιοποίησαν κάποια ονόματα οργανωμένων οπαδών που φέρονται να συμμετείχαν στην ένταση της περασμένης Παρασκευής και έτσι τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πολύ άσχημα. Ακόμα και ο Βασίλης Κικίλιας εκφράζει την αγωνία του για την προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τετάρτης από τους αντιφρονούντες και από την αντίδραση των οπαδών που είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε μέσο πίεσης για την κατασκευή του γηπέδου. Αγωνία που αυξήθηκε μετά από τις αναρτήσεις φίλων του Παναθηναϊκού που εκφράζουν την επιθυμία να συνδράμουν όσους τάσσονται κατά του γηπέδου!..

Πηδούν από το καράβι
Στην ΑΕΚ, πάντως, έχουν αρχίσει να ανησυχούν μήπως τα βροντήξει και φύγει ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Έχει αποχωρήσει ήδη ο Δημήτρης Λαζόπουλος, ίσως τον ακολουθήσει ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος και η εμπλοκή με το γήπεδο μπορεί να στείλει στην πόρτα εξόδου και τον «Τίγρη». Η ανησυχία αυξάνεται από την αδράνεια του Μελισσανίδη, αλλά και από το γεγονός ότι ναυάγησε η συνεργασία με τον Βασίλη Τσιάρτα εξ αιτίας μίας μικρής οικονομικής διαφοράς, την οποία θα κάλυπτε ο ηγέτης της «Ένωσης» στο παρελθόν… Εκτός και αν δεν ήθελε τη συνεργασία με τον Τσιάρτα και απλά κάθισε στο ίδιο τραπέζι μόνον για να τον… ξεφορτωθεί.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/