Connect with us

STORY

Προπονητής λόγω… ΠΑΟΚ

Published

on

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ, έφερε χαμόγελα στον Ολυμπιακό. Ιδίως στον Μαρινάκη, που πλέον δεν έχει δεύτερες σκέψεις περί αντικατάστασης του Μίτσελ. Ο Ισπανός δεν μπορεί πια να αισθάνεται ασφαλής πατώντας στη μεγάλη αποζημίωση του συμβολαίου του.

του Θανάση Νικολάου
[email protected]
follow me @ThanNikolaou

Με το σφύριγμα της λήξης του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν χαρούμενος για δύο λόγους. Πρώτον γιατί οι ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν οι μοναδική ελληνική ομάδα στο Τσάμπιονς λιγκ, διατηρώντας το πρεστίζ τους στην Ευρώπη. Δεύτερον και πιο σημαντικό, τα έσοδα από το market pool, αυτομάτως πήραν αύξηση 45%. Δηλαδή ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του, εξασφαλισμένα περίπου 12.000.000 ευρώ. Μαζί με τα τα 8,6 του μπόνους ξεπερνά τα 20 εκατμμύρια ευρώ, πριν ακόμα βγει ο Αύγουστος.

Και αν στον ΠΑΟΚ, τα λεφτά του Τσάμπιονς λιγκ προορίζονταν για μεταγραφική ενίσχυση, στον Ολυμπιακό σκέφτονται διαφορετικά. Άλλωστε η ομάδα είναι σχεδόν ολοκληρωμένη και δεν τίθεται θέμα μεγάλων εξόδων για την απόκτηση 3-4 παικτών. Στους ερυθρόλευκους το αγκάθι, είναι ο Μίτσελ. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι σύμμαχοι του Ισπανού στο Ρέντη, έχουν ελαχιστοποιηθεί. Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι δυσαρεστημένη και η υπομονή της έχει εξαντληθεί.

Την περασμένη Κυριακή τον έσωσαν η εμφάνιση του Σαβιόλα και η νίκη επί του Ατρόμητου. Μαζί με τη μεγάλη αποζημίωση που προβλέπεται στο συμβόλαιο του, αν αυτό διακοπεί με υπαιτιότητα των ερυθρόλευκων, ο Μαρινάκης δεν έδειχνε ακόμα έτοιμος να τον βάλει στο αεροπλάνο και να τον στείλει πίσω στην Ισπανία. Παρ’ ολ’ αυτά η εντολή σε Καρεμπέ και Ισά για την εύρεση αντικαταστάτη είχε δοθεί. Όπως άλλωστε ανέφερε και το ρεπορτάζ του sportsfeed.gr, ήδη το όνομα του Ολλανδού Μπρετ Φαν Μαρβάικ έχει ξεχωρίσει και έχει τοποθετηθεί ψηλά στη λίστα. Πάνω ακόμα και από του Γκους Χίντινκ που παραμένει άνεργος (ήταν στην Ανζί που διαλύεται), όπως και του Μπόλονι.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Λιβαδειά, την τοπική ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει καλά. Εύκολα ή δύσκολα οι τρεις βαθμοί θα κατακτηθούν από τους ερυθρόλευκους. Το θέμα είνα η εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα και φέτος ο Μαρινάκης δεν έχει υπομονή για νέο “Ζαρντίμ”.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/