Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

«Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο»

Published

on

Στο μίτινγκ του Μοντεβίλ αρκετοί Έλληνες έκαναν καλές επιδόσεις με τον 19χρονο Εμμανουήλ Καραλή να καταφέρνει να κλέψει την παράσταση, δείχνοντας σε όλους μας πως επέστρεψε για τα καλά.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Μετά από την περιπέτεια με τον τραυματισμό του που τον κράτησε σχεδόν ένα χρόνο εκτός αγώνων, ο αθλητής του Ανδρέα Τσώνη επανήλθε πιο δυνατός. Μετά τον πρώτο του αγώνα στο μεσογειακό, όπου και ξεμπέρδεψε από νωρίς με το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 της Σουηδίας, ακολούθησε το μίτινγκ του Παρισιού που ο νεαρός επικοντιστής δεν κατάφερε να αποδώσει το φουλ των δυνατοτήτων του. Χθες, πήδηξε 5.75μ. για να κερδίσει τον αγώνα, να μπει στην ελληνική αποστολή για Γλασκόβη πιάνοντας το όριο (5,65μ.) και να γίνει ο τέταρτος αθλητής που εξασφαλίζει την συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα (οι πρωταθλητές Ευρώπης Βούλα Παπαχρήστου, Μίλτος Τεντόγλου πηγαίνουν απευθείας, όπως και η κάτοχος τίτλου Κατερίνα Στεφανίδη). Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος αν και ακόμη δεν έχει φτάσει στο σημείο που επιθυμεί: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί ακολουθώντας τις σωστές οδηγείς του προπονητή μου, Αντρέα Τσώνη, επανέρχομαι βελτιωμένος σε κάθε μου αγώνα. Δεν είμαι ακόμα στο 100%. Από τα 500 άλματα που έπρεπε να κάνω στην προετοιμασία μου έχω κάνει 160 άλματα όποτε είμαι στο 40% ακόμα. Ευτυχώς, η ιστορία με το πόδι μου τελείωσε όποτε νιώθω δυνατός!» Στο Μοντεβίλ ο Καραλής έκανε και καλές προσπάθειες στο 5.86μ. που όμως δεν το βγήκε: «Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και όπως δείχνουν οι προσπάθειες μου δεν ανέφικτο αυτό το ύψος! Επικεντρώνομαι να κάνω τα σωστά βήματα που πρέπει».
Ο Εμμανουήλ Καραλής θα επιστρέψει αύριο (4/2/19) στην Ελλάδα και δηλώνει πως «Το Σάββατο αγωνίζομαι σπίτι» αφού θα πάρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ (9-10/2).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/