Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Πρόκριση bye για Παπαμιχαήλ

Published

on

Χωρίς να κοπιάσει προκρίθηκε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στα προημιτελικά του τουρνουά Μακλάουντ Χελθ Φλόρενς Όπεν των ΗΠΑ, καθώς η αντίπαλός της αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και δεν αγωνίστηκε.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Η 21χρονη Πρεβεζάνα δεν χρειάστηκε τελικά να ιδρώσει κόντρα στην ταλαντούχα 16χρονη Αμερικανίδα Τορνέιντο Αλίσια Μπλακ, η οποία δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, αποσύροντας οριστικά τη συμμετοχή της. Χάρη σε αυτό το ευπρόσδεκτο δώρο, η Παπαμιχαήλ βρέθηκε έτσι στους «8» του ταμπλό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ιδιαίτερα έμπειρη Σλοβένα Πέτρα Ράμπρε, με φόντο μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η 34χρονη αντίπαλος της Ελληνίδας τενίστριας βρίσκεται στο Νο397 της παγκόσμιας κατάταξης, μία μόλις θέση πάνω από την αθλήτριά μας, ενώ στο παρελθόν είχε βρεθεί μέχρι και στην 151η θέση.

Μάλιστα η Παπαμιχαήλ διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο και στο διπλό των γυναικών, καθώς με παρτενέρ την επίσης Σλοβένα Νάστια Κόλαρ επικράτησαν άνετα με 6-1, 6-1 του διδύμου Κόνι Περίν (Ελβετία) και Σανέλ Σίμοντς (Νότια Αφρική), παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Ντανιέλ Λάο και Κέρι Γουόνγκ απο τις ΗΠΑ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/