Connect with us

STORY

Πρώτοι και καλύτεροι

Published

on

Η Εθνική ομάδα νέων ανδρών της υδατοσφαίρισης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τιφλίδας , κατακτώντας την πρωτιά στο «Βικέλας καπ» και συνδυάζοντάς το με ατομικές διακρίσεις.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με τη Σερβία στο τελευταίο της παιχνίδι, αποτέλεσμα που της αρκούσε για να τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία, στο τουρνουά που φιλοξένησε η Σύρος.
Τα οκτάλεπτα 1-1, 1-1, 1-0, 1-2
Ελλάδα (Γιάννης Φράγκος) Ζερδεβάς, Μασμανίδης, Σαρτζετάκης, Μαυρωτάς, Πρέκας 1, Τσαχειλίδης, Καλογεράκος 1, Καπετανάκης, Πανταζόπουλος, Λιαπάκης 2, Φωκάς, Αργυρόπουλος, Σαρρής.
Σερβία (Ζόραλ Μιλένκοβιτς) Μπράκοσεβιτς, Ασάνοβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Ρεπάνοβιτς, Σούμποτιτς 2, Λάζιτς, Κόστις, Λέκιτς, Γιάνκοβιτς, Γκογκόφ 1, Βούτσινιτς 1, Ραντούλοβιτς, Ντομποράνοφ.

Παράλληλα, ο Μανώλης Ζερβεδάς αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας και ο Οδυσσέας Μασμανίδης πρώτος σκόρερ με οχτώ γκολ. «Δεν λέει κάτι αυτό το τουρνουά, αυτό το οποίο σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι η προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γεωργίας. Εκεί πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Μασμανίδης στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Από την πλευρά του, ο Ζερβεδάς είπε: «Αυτό που κάνει την ομάδα μας καλή είναι το ότι είμαστε δεμένοι. Δεν υπάρχουν μονάδες σε αυτή την ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρώτη θέση αλλά δεν ξεχνάμε ότι ήταν τουρνουά προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων τον Αύγουστο στο Ευρωπαϊκό Νέων».
Δεύτερη κατετάγη η Ισπανία, που νίκησε με 9-5 την Ιταλία, ενώ MVP της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Σέρβος Σούμποτις.

Η βαθμολογία
01.Ελλάδα 7
02.Ιταλία 6
03.Σερβία 2
04.Ισπανία 1

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/